Забравен PayPal

Floodybg

New Member
Здравейте, преди 5 6 години си създадох PayPal акаунт, тогава бях на 14 и най-вероятно съм попълвал пълни глупости и нямам спомен, нито с кой е-майл съм се регистрирал, нито парола, нито дали изобщо съм стигнал до попълване на банкова карта. Сега искам да ползвам PayPal и не знам какво да направя, притеснявам се, че ако реша да си направя нов акаунт ще ми го блокират, защото ще имам два акаунта, а нямам идея как да стигна до стария си акаунт. Какво ще ме посъветвате, да пиша ли до PayPal или да рискувам и просто да си направя нов акаунт?
Благодаря предварително!
 
Аз имах 2 по едно време, не е имало проблеми, не се притеснявай. Ако не посещаваш другия и не правиш операции между двата всичко ще е наред
 
Аз и да искам не мога да го посетя, но ме притеснява, че искам да го ползвам, като бизнес акаунт и ако го блокират по тази глупава причина, че ми е втори акаунт ще изгоря с доста пари.
 
Can I have a Personal and a Premier/Business PayPal account?
Yes, PayPal users can have one Personal account and one Premier/Business account. Each account needs to have a unique email address, bank account, and debit or credit card.

Ако ще ползваш Business acc. то няма да имаш никакъв проблем. Не мисля, че ще имаш и такъв, ако си направиш нов, най-малкото, че вероятно след като си нямал години си лъгал за възрастта и данните с този, който мислиш да правиш няма да са 1:1.
 

Ако ще ползваш Business acc. то няма да имаш никакъв проблем. Не мисля, че ще имаш и такъв, ако си направиш нов, най-малкото, че вероятно след като си нямал години си лъгал за възрастта и данните с този, който мислиш да правиш няма да са 1:1.
Благодаря, а за да регистрирам бизнес акаунт трябва ли ми фирма или за сега мога да си регистрирам и без фирма
 
Пак от FAQ на paypal:
  • Business: Recommended for merchants who operate under a company/group name. It offers additional features such as allowing up to 200 employees limited access to your account and customer service email alias for customer issues to be routed for faster follow-ups.

Не е лошо да си формулираш питането на английски в гугъл и излизат доста резултати, които навярно биха те задоволили повече.
Иначе, някой който ползва бизнес акаунт, може да се включи.
 
Не, няма да ти блокират акаунт. В момента от един компютър използвам 2 акаунта, вече 1 година и не са ме блокирали.

В случая докато ползваш само един акаунт, няма какво да те притеснява.
 
Ако правиш бизнес акаунт,трябва да имаш фирма. Попълват се данните на фирмата и банковата сметка на фирмата. Регистрацията е малко бавна ,защото ти пращат малки суми за верификация на сметката. При мен поискаха и дебитна карта към сметката. Аз имах ,но чакам превод на 1.50 Евро от тях за проверка. Още не е завършен акаунта. То и сайта не е готов съвсем.
 

Горе