Задача за разпределение на кинти!

Лошо няма за офтопика щом съдържа полезо инфо :) Някаде го бяха казали така се проследява как е протекла мисълта на уебмстърите по темта :)

Доколкот разбрах шефати не прави експерименти с лендинг пеиджове? за да си отключва киурди на тънкана?

трябва му една консултантска фирма :) да го щавне някоя друга хилядарка даму обяснят как стоят нещата :)
 
Той е от този тип хора, които всичко знаят и от всичко разбират, с такъв като него не може да се спори понеже си е излишна загуба на време... абе тежък случай, ама парите не са му проблем и си ги дава...ама не на служителите. :)
 
Тежък случаи :( Иначе относно блоговете ако държи на датския накараи го да ти назначи една асистенка която чатка езика да пише и да коментира :) Едно приятелче - също прави сео за шефа си беше споменал че си има асистентка за тази цел :)

П.П бате ти защо не си направиш набързо един проект с някоя афилиейт програма да си докараш някоя друга стотачка допълнителен кеш ?
 
Точно си мисля за разни такива промотинги и т.н. :) като Генбъгсите :) или каквито бяха там... ама е,сега ако имам късмет от утре ще поема 7 сайта за изграждане (извън работно време)... и нз. Имам един сайт ... то да го кажа така - домейн+хост купен за една година (URL-a ми е в подписа) и смятам да го развия на английски и български... нещо като dada2,com ама и за чужденци, за събмитване на линкове към мр3 и музикални видеоклипове. Аз за трети път си меня плана за това за какво точно да е сайта ама ... време нямам да седна и да го направя като хората, а идеи в излишък, тъпа работа :?
 
Мне, с промотиране на разни продукти и google adwords не съм се занимавал. С второто се занимава шефчето. А с първото - ами... тепърва ще прохождам там.
 

Горе