Зает домейн - подадох заявка за регистрацията му

Vladislaw

Active Member
В host.bg ми показва, че това име е заето, но в smshosting.bg показваше, че е свободно и току що го регистрирах и ми дойде мейл:
Домейн: име.eu;;2
Вашата заявка е в процес на обработка.

Какво ще рече това ;;2 ?

Re: Зает домейн - регистрирах го

Питай smshosting.bg?

Re: Зает домейн - регистрирах го

Как може да регистрират нещо, което вече е регистрирано? :)

Най-вероятно ще ти се извинят и ще ти върнат парите.

От: Зает домейн - регистрирах го

SMSHOSTING.bg
Здравейте,
правилно сте разбрали, че домейна наистина е бил регистриран, но явно протокола за вземане на whois информация към .eu домейни се е променил и за това формата показва всеки като свободен. Ще вземем мерки проблема да бъде разрешен възможно най - скоро. През това време ако желаете можем да регистрираме друг .eu домейн за вас стига той да е свободен или можем да възвърнем изпратената от вас сума ?

:|

Правилното заглавие на темата май беше "Зает домейн - подадох заявка за регистрацията му" . Подадената заявка за регистрация на домейн по никакъв начин не гарантира успешната му регистрация и не дава никакви права над домейна. При регистрацията на домейни правилото е first come, first serve - който го плати първи. Останаха ли още свободни трисимволни eu-та?

Правилното заглавие на темата май беше "Зает домейн - подадох заявка за регистрацията му" . Подадената заявка за регистрация на домейн по никакъв начин не гарантира успешната му регистрация и не дава никакви права над домейна. При регистрацията на домейни правилото е first come, first serve - който го плати първи. Останаха ли още свободни трисимволни eu-та?

И аз това се учудих, като видях, че такъв хубав домейн е свободен, а именно seo.eu , но грешката е била в системата на smshosting.

Горе