Законно ли е ?

Статус
Not open for further replies.
От: Законно ли е ?

Незаконно? Едва ли ще си първия, а осъдени няма. По-скоро въпросът е: морално ли е?
Щом можеш да вземеш пари - действай. Успех.
 
От: Законно ли е ?

да еди ндаже търсеше да купи гледах пусната обява в сайт за обяви купувам майл листа
 
От: Законно ли е ?

Ако наистина имаш такава листа с реални емайли, можеш да и искаш около 100-150 лева спокойно. За по-малко не си заслужава парите!
 
От: Законно ли е ?

;) друг е въпроса колко ка4ествена е тази листа, ако са ти таргетирани мейлите ок, някакси оба4е се съмнявам, ина4е има доста хора които продават и то доста големи списъци, "174 000 емайл адреса на БГ фирми" глупости на търкалета ;)
 
От: Законно ли е ?

Абсолютно съм съгласен търкалета големи.Имейл маркетинга прогнозирам,че ще замре съвсем още преди да се е пробудил истински в Бългрия.А НЕ не е законно.
 
От: Законно ли е ?

Хахаха...
А на мен ми звъняха от "НЯКАКВА-ФИРМА-ЗА-РЕКЛАМА" и ми обясняват как видели че се занимавам да правя сайтове и ми предлагат от тяхната база данни да ми изпратят мейл, име на фирмата, отговорен мениджър и тел. за контакти на фирми без уеб сайт че да ги оспамя... Не казаха така де ама ясно е за какво иде реч. За различните таргет групи искаха различни пари, но примерно за фармация ми бяха казали към 100-тина лв. Не помня вече.
Отделно се занимавали с маркетинг по телефона и мога да ги наема да се обадят на ед-колко-си човека и да рецитират някакво-мсг и т.н. и т.н.. Представяте ли си и това се прави съвсем явно...
 
От: Законно ли е ?

Ти скорпион си много интересна личност, дадох ви мейлите във форума ви и ти гледаш да ги продаваш а ? Много умно , взимай безплатно и изкарвай пари от мейли , поне ти да се беше добрал до тях кученце...
Какво му обесняват , мейлите ги пуснах безплатно в pirate-sky форума и тоя иска да прави пари с тях...
 
От: Законно ли е ?

Незаконно е изпращането на спам. Продажбата на адреси не е незаконна, ако тези адреси са публикувани от собствениците си.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе