wood Well-Known Member Рейтинг - 100% 42 0 0 21 Май 2012 #1 Предлагам Готови заредени акаунти за adCenter / Bing с 300$. Желателно е когато създавате кампаният/рекламата да влезнете с IP от САЩ или Канада. Цена: 50$ за акаунт. или 25$ само за ваучера.
Предлагам Готови заредени акаунти за adCenter / Bing с 300$. Желателно е когато създавате кампаният/рекламата да влезнете с IP от САЩ или Канада. Цена: 50$ за акаунт. или 25$ само за ваучера.
V.Andreev Well-Known Member Рейтинг - 100% 61 0 0 22 Май 2012 #2 От: Заредени Bing акаунти с 300$ Интересно, драсни ми в скайп когато си онлайн, че нещо не се сещам как се пишеше.
От: Заредени Bing акаунти с 300$ Интересно, драсни ми в скайп когато си онлайн, че нещо не се сещам как се пишеше.
wood Well-Known Member Рейтинг - 100% 42 0 0 22 Май 2012 #3 От: Заредени Bing акаунти с 300$ V.Andreev каза: Интересно, драсни ми в скайп когато си онлайн, че нещо не се сещам как се пишеше. Увеличете... Писах ти на ЛС...че не се сещам вече кой ти беше Скайпа.
От: Заредени Bing акаунти с 300$ V.Andreev каза: Интересно, драсни ми в скайп когато си онлайн, че нещо не се сещам как се пишеше. Увеличете... Писах ти на ЛС...че не се сещам вече кой ти беше Скайпа.
R rtrtrt Member Рейтинг - 100% 3 0 0 22 Май 2012 #4 Туй става ли за реклама на бг сайтове на български и в България?
wood Well-Known Member Рейтинг - 100% 42 0 0 22 Май 2012 #5 От: Re: Заредени Bing акаунти с 300$ rtrtrt каза: Туй става ли за реклама на бг сайтове на български и в България? Увеличете... Ами не би трябвало да има проблем...но не съм сигурен. За Сащ и Канада става...защото аз рекламирам там.
От: Re: Заредени Bing акаунти с 300$ rtrtrt каза: Туй става ли за реклама на бг сайтове на български и в България? Увеличете... Ами не би трябвало да има проблем...но не съм сигурен. За Сащ и Канада става...защото аз рекламирам там.
A Akademika Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 22 Май 2012 #6 От: Заредени Bing акаунти с 300$ wood каза: Писах ти на ЛС...че не се сещам вече кой ти беше Скайпа. Увеличете... Важното е, че се разбирате
От: Заредени Bing акаунти с 300$ wood каза: Писах ти на ЛС...че не се сещам вече кой ти беше Скайпа. Увеличете... Важното е, че се разбирате