Заслужава ли си online магазин?

От: Заслужава ли си online магазин?

Първо виж дали има търсене на тези очила в олх, фейса базара и ако след това смяташ, че можеш да си позволиш хостинг , подръжка и т.н - дейставай.
 
От: Заслужава ли си online магазин?

За толкова малко артикули не си заслужава да се впускаш в тази работа с магазин. Има няколко сайта за обяви, който са успешни и ще продаваш, особено ако си направиш обявите промотирани. Първо така пробвай, заедно с фейс страница. Колко струва онлайн магазин?
 
От: Заслужава ли си online магазин?

Здравейте,
Имам запитване.Искам да продавам мароканска козметика в България чрез Фейсбук или онлайн магазин.Въпроса ми е трябва ли да имам фирма за тази цел,не съм вносител,а просто дистрибутор.Има ли опасност от санкции,ако ме хванат,че продавам дори и във Фейсбук без фирма. Фирмата има клон във Франция и от там ще ги купувам.След като е страна от Европа не се води внос.Може ли някой компетентен,който е минал през този път да ме осведоми :)
 
От: Заслужава ли си online магазин?

Добре дошъл/дошла във форума. Научи се да ползваш търсачка на въпроси от подобен тип е отговаряно многократно тук, включително и от мен. Няма да те осведомя и приканвам другите също да не го правят! Дори ако разсъдиш малко чисто логически ще откриеш верния отговор.
 
От: Заслужава ли си online магазин?

След като извършваш търговска дейност е редно да имаш фирма и да плащаш данъци
 

Горе