Как можах да забравя... Наистина, примера с Малина не беше удачен.
Не-е-е, не съм го забравил, просто като се сетя и започвам да плача. Снощи гледах на "Господарите" някакъв клип... ми цяла нощ се въртях насън. То това пък абсолютно не мога да го разбера като социално явление.Забравихте най-долното стъпало обаче
Не мога да повярвам... Аз съм бил много задръстен.- (какви прецизни думи, какво перо, какви послания)
Зависи. Обикновено чалга манията и манията по глупавите, лишени от всякакъв вкус песни, минава през студентските години. След това, ако човекът продължава да прави същите неща като тийнейджър/студент, нещата придобиват трагична степен на опасност.... опасност за обществото. Лично аз никога не съм възприемал чалгата за музика, на чалготеки не съм ходил, салфекти не съм хвърлял, но много мои познати са го правили - това не им пречи да са интелигентни и успешни. Това как се забавляваш не определя какъв човек си - само на пръв поглед е така. Това с какъв бизнес се занимаваш - също. Може би до някаква степен, но не изцяло.И все пак, дали може да се съди според предпочитаната музика, за културата, интелекта и просперитета на индивида и обществото?
Можеш да съдиш по много неща, а не само по музиката. Както се казва: бременност, кашлица и простотия не могат да се крият дълго.И все пак, дали може да се съди според предпочитаната музика, за културата, интелекта и просперитета на индивида и обществото?
Това пък за първи път го чувам...Кво се правите, все едно не сте слушали гумени глави като бяхте малки ... ако не пък не сте още по жалко ...
Това пък за първи път го чувам...
То това е показателно за качеството на музиката. Има песни, които се слушат днес, а никой от нас не е бил роден, когато са създавани.Ми ти по това време си бил на 2-3 годинки, така че нормално.