За Коледа онлайн продажбите в САЩ бележат ръст от 16.4%!

Blinky

Owner
Онлайн поръчките през интернет са скочили с над 173%, спрямо мината 2010 година.

Ако това пак не е добра новина, не знам коя е. :)

Тенденциите към растеж и завбъдеше остават оптимистични, тъй като американските граждани все по-често прибягват до онлай пазаруването, поради факта, че пести време, а в по-голям % от случаите и пари. Според последните данни на гиганта IBM тази година бие миналата 2010-та (25-ти декември) с цели 16.4% ръст в онлайн пазаруването, спомена BusinessInsider в свето издание.

Ръстът тази година бе продиктуван предимно от растежа при пазаруването през мобилните устройства, който е 172.9%. Така сумарно интернет поръчките извойваха сегашния си растеж. Данните, който говорят за тези числа са взети от над 500 сайта за онлайн търговия. Amazon.com и други големи сайтове на са включени в този лист. Интересното тук е, че цели 7% от продажбите на продуктите на iPhone, iPad и смартфони с Android са осъществени през iPad, според изследването.

Аз лично съм много доволен от този прогрес и силно се надявам другата година да е с по-високи %-ти. Според мен не само поръчките онлайн, но и рекламат онлайн ще промени %-тите си към по-високи нива. Ако хората притежатели на онлайн магазини имат такива наблюдения и при тях (разлика от миналата, с по-висок %), нека драснат едно редче тук. :)
 

Горе