За банера новия горе - големия - вярвате ли им ?

Статус
Not open for further replies.
От: За банера новия горе - големия - вярвате ли им ?

Някой знае ли какво стана с благотворителната кампания на Нова ТВ за биг брадър и т.н Аз лично не разбрах какво купиха с тия пари. Не че гледам Нова и затова питам дали някой знае.

Аз знам само, че депутатите дето бяха обещали едни пари се скатали и не ги дали, да не повярваш направо. :lol: Гледах го по Нова онази грозотия Цветанка Ризова питаше Бойко какво станало с парите които им обещали Станишев и там не знам кои са другите депутати и той и вика: "Прецакаха ли ви пак":lol:

Парите къде отидоха май не се знае, може и да са давали нещо ама и аз не съм го гледал.
 
От: За банера новия горе - големия - вярвате ли им ?

А Бойко що така прееба болниците :)
Прецака ни май и той, ама айде, нали е звезда (все още)
 
От: От: От: От: От: За банера новия горе - големия - вярвате ли им ?

Не не си кисел гъзар вече си станал "вкиснат гъзар". Когато не си запознат с дейността на една организация и колко детски живота е спасила тя, си трай и си живей живота, надявайки се да имаш здрави деца и никога да не ти се налага да опираш до помощтта на такива организации!!!


ти си бил голям компетент по гъзарите и трушиите а?


знаеш ли че над 80% от децата проблеми са родени защото РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА С ПРОБЛЕМИ !
трябва да забранят такива родители да имат деца
не олигофрените да се чукат за 5 стинки и да раждат олигофрени ! нали са ги показвали - деца с недъзи на петнайсе вече бременни с второ и пълна къща с идиоти ! Майката олиго - мъжа и и той и 5 деца всичките в различна степен на увреждания ! - да ги кастрират - ко ми се размножават такива - да смучат пари само - и това 95% СА цигани!!! ЦИГАНИ!!! - аз не искам да плащам да лекуват цигани !- а заради тях няма пшари за българчетата - запомнете това и си го набиййте в главите или в задниците - където ви е по приятно !

ЗАРАДИ ТАКИВА - НЯМА ПАРИ ЗА ТЕЗИ КОИТО СЛУЧАЙНО СА СЕ РОДИЛИ С ПРОБЛЕМ

ако ги кастрират такива и ако си правят изследвания преди да забременяват знаеш ли колко по малко проблемни деца ще има ?
а айде не м иговорете глупости
колко хора си живечт нашироко от подобни измами - а?
айде да не ми се правите че много го разбирате живота ? да не излезе че и вие сте бъркате в кацата!

извратихте темата- аз просто казах че невярвам на подобни неща! вие вече извадихте от 100 кладенеца вода!

това е работа на държавата - не на частни фондации !
аз съм платил толкова данъци досега че се чувствам НАПЪЛНО ИЗПЪЛНИЛ ДЪЛГА СИ за да пращам някакви подаяния и смс-си на фирми и фондациики.

Ако не сте малоумни и можете поне маааалко да преценявате нещата а не да сте тъпи коне с капаци ! - ще разберете колко съм прав иняма да ми спорите - а вкиснат ли съм или не - ти как мислиш ?
Излязох на разходка с приятели по- магазините, хапнах вкусно, купих два подаръка за бебето на приятел. пак хапнах вкусно :), обиколих си дюкяните - полафихме със служителите, затворих и сега току що се прибирам с ламята , ще си налея една мастичка и биричка... ще си полафя тук из форумите :) ще си поиграя малко на огейм, ще початя с приятели, па ще си легна с книжка до ламята ... и да не забравя през това време за Днес изкарах около 1800 лева - а ти ?

п.п. и сега как мислиш кой е вкиснатия гъзар? - ти или аз? ама прецени реално нещата :) - аз мога да си позволя да съм БРУТАЛЕН ТЕМЕРУТ мога да си позволя да се правя и на социален педал ако искам - а ти ?

АЙДЕ ПРЕДИ ДА МИ ОТГОВОРИ НЯКОЙ ДА ПРОЧЕТЕ ПАК - МНООООГО ВНИМАТЕЛНО КАКВО СЪМ НАПИСАЛ - И ПОСЛЕ ДА ОСМИСЛИ НЕЩАТА и пак да ги осмисли - дали съм прав или не съм и му се спори само за да покаже какъв е капацитет !
 
Последно редактирано:
От: За банера новия горе - големия - вярвате ли им ?

След последното изказване, смятам, е темата трябва да се заключи.

що бре Иво какво му има на изказването ? не си съгласен с него ли ?
 
Статус
Not open for further replies.

Горе