За бизнес с вендинг машини

Защо пък да не си вземат фреш. Според мен само с проба- грешка може да имаш реални данни. Иначе тук ако има проблем, ще е по отношение на хигиената, все пак бързо се скапват портокалите и си е риск. Но щом си си направил план и проучване, най-добре пробвай. Ако няма наоколо фрешове и не вдигаш цените много, имаш голям шанс да потръгне.
 
Не е до проба - грешка, защото в самата фирма заплатите на работниците може да са чисто 300 лева и не знам кой ще си позволява редовно да пие фреш за няколко лева. И това трябва да се прецени. Според мен е и главният фактор в това дали нещо ще се търси и дали ще бъде вървежно. Има пари -> има търсене.
 
Здравейте, доста се замислям напоследък за стартирането на офлайн бизнес в сферата на вендинг машини. Имам пряк поглед до човек, който се занимава с вендинг машини за кафе и сладки, който има над 100 машини и това му е основната дейност, повече от доволен е. Та, от разговорите с него се мотивирах да опитам в сферата, но за кафета и сладки, дори не си и мисля, конкуренцията е взела всяко място. Идеята ми е, за вендинг машини, които поне в нашия град няма нито една такава. Става въпрос за машина за фреш от портокал и евентуално снакс машини, но вместо солети, кроасани и други подобни - с плодове. Не знам до колко сте запознати с машините за фреш, в големите градове има, според вас, дали има търсене ? Ще има ли интерес, все си мисля, че е по-добро от кафе. Но си е и по-скъпо удоволствие, а живеем в България. Всякакви мнения ще са ми от полза. Здраве и успех колеги. :)


Здравейте, интересувам се от темата и исках да попитам дали предприехте действие и ако сте, какъв е резултата? Ако не сте предприели, кое ви отказа?

Благодаря предварително.
 

Горе