За всеки който иска уеб сайт

nNrcon

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
http://waisys.net/ - новото дизайнерско студио.
Предлагат изработка на уеб

Система за управление на съдържанието

Системите за управление на съдържанието или още CSM (Content Management System) са уеб приложения, които позволяват на уеб сайт администраторите лесно да публикуват, допълват, редактират и изтриват съдържание, снимки и документация на техния сайт. Основното предимство на системите за управление на съдържанието е това, че не трябва да сте компютърен специалист за да работите с тях. Използвайки лек и достъпен интерфейс, администратора може да избере коя страница от уеб сайта да бъде редактирана и без никакви усилия да въведе необходимите промени или ново съдържание.

БГ Училище

Искате вашето училище да бъде уникално и иновативно ?
Ние Ви предоставяме тази възможност. Изграждане на училищни уеб сайтове с уникален и лек дизайн. Уейсис прави отстъпка при изграждането на динамичен информационнен сайт на училищата желаещи да бъдат иновативни и уникални.Всяко училище може да поръча свое уеб приложение на преференцялни цени при Нас.

Онлайн продуктов каталог / Е-Магазин

Ние Ви предлагаме изработка на онлайн продуктов каталог с уникален графичен дизайн на уеб сайта. Каталога включва административен модул за управление на съдържанието на уеб сайта,с интуитивна навигация за хора без познания по HTML. Изграждане на така наречената каталожна структура. Възможност за нареждане/пренареждане/редакция на категориите. Статистика за всяка поръчка и всеки клиент. Търсачка, чрез която можете да търсите според различни критерии - цена, производител, категория.


Корпоративен / Фирмен уебсайт

Сайтът е източник на информация за Вашата компания. Чрез него разказвате на потенциалните си клиенти за Вашите възможности, продукти, услуги и конкурентни предимства. Чрез сайта ще си сближите повече с клиентите си. Възможностите за комуникация между потребителите и сътрудниците във Вашата компания, които предоставя един интерактивен сайт, ще Ви позволи да изясните, кои Ваши стоки и услуги представляват интерес за клиентите и колко те са удовлетворени от качеството на Вашата работа. С помощта на тези данни Вие ще можете да оптимизирате бизнес-процесите в компанията си, да проверите пазарната позиция на Вашите продукти, да изберете оптималния път за по-нататъшното развитие на фирмата.

---------
ЗА КОНТАКТИ СКАЙП: - waisys.net - 24/7 онлайн.
 
От: За всеки който иска уеб сайт

много грозен фирмен сайт
липса на портфолио
менюто в сайта ви не работи под ФФ
 
От: За всеки който иска уеб сайт

Ние осигуряваме на Вас и Вашият бизнес гъвкавост,конкорентно способност ....
"конкорентно" ПАДНАХ ОТ СМЯХ !
 
От: За всеки който иска уеб сайт

Мда, напълнил им е сайта с правописни грешки от 3-4-5-и клас !:)
 
От: За всеки който иска уеб сайт

Защо си ограничаваш сам пазара по всевъзможни начини ?!:)
 
Последно редактирано:
От: За всеки който иска уеб сайт

...супата...
 
От: За всеки който иска уеб сайт

Евала на дизайнерите, и да им стискам ръката. ( С това могат да се гордеят Waisys ). Но истината е, че кодерите им са пълна боза, изобщо не знам за какво ги държите там. Искате по 1200 за сайт, и го правите по 3-4 месеца. С куп грешки, и онлайн отворени FTP-а.

Не знам, но кодерите Ви са пълна боза.
 
От: За всеки който иска уеб сайт

Какво си мъчите пръстите да пишете в темата ? Влезнал е 2 пъти напсувал е целия форум и това е ... Като гледам кодерите са толкова добри че и на техния сайт не са сложили индекс в images/ ... според мен трябва бан на потребителя и лок на темата ..
 
От: За всеки който иска уеб сайт

Хехе, тази се получи хубава тема :)
"Не е лош сайта им само че няма да продаде нищо в този си вид."
Не че ми пука ама щом ще духам искам поне да се поцелуваме преди т'ва ...
 

Горе