За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

  • За

    Votes: 39 59.1%
  • Против

    Votes: 28 42.4%

  • Общо гласове
    66
Естествено, че се крадеше и при соца, но междувременно се и създаваше. Всичко, което днес урсула Девил ни кара да закриваме, понеже ни прави независими, е построено през соца.

И не знам кой ви е наврял в главите мантрите за некви фалити, ама сегашния дълг на страната ни май е по-голям от тогавашния. САЩ, дето се мъчат да останат световен хегемон са длъжници на социалистически Китай. Беги, беги с наизустени опорки.
Създаваше се илюзията, че нещата са Ок, и което е още по-лошото - да не искаш повече, или да нямаш нищо против дори и това, което да си заслужил да не получиш. Но като си била още летящ сперматозоид към яйчниците, няма как да си го видяла. ;) Видял съм и от едното и в момента наблюдавам другото. Абстрахирайки се от факта, че ни управляват само крадливи шебеци, всичко друго е шит в ефира. Прогнила работа е. И прогнила ще си остане, и нещото което може да се нарече успех, поне до някъде, е че ни ориентираха към по-добрата част от света. Но тъй като си изолиран трол, трудно го виждаш и това.

Какво значи да са ни ги налели? Това е история с документи. Самата мисъл, че сме били в някакъв псевдо пазара говори за това, че не сме се оправяли грам икономически, а продуктите ни са били пълен шит на фона на световните, нещо което с пълна сила доказва в момента Русия. Сигурно пишеш от Руския си лаптоп или телефон. :D
 
2f4121a6a2088bbac0b5ffdc3dd03647.png
 
Шенген през крива макарона с тоя на власт у Холандия 😁

И още 1-2 десни правителства да дойдат на власт в западноевропейски д-ви и ще кажем чао и на ЕУ-то 😄

... след това сигурно пак ше требва да възраждаме Съвета за Икономическа Взаимопомощ (СИВ) с Унгария, Румъния и останалите второразредни общества наоколо :) ... и по некое време ше се организира групова визита до Москва да се молим на Путин да си на прибере обратно 😆 🤣
 
Наздраве в петък, 24.11.2023 г.

🙂 Петък, санитарен полуден...
Българките станаха европейски шампионки по шахмат и всички взехме да разбираме от тоя спорт. Да ахкаме и охкаме колко са умни и хубави, чунким има някакво значение. Ама верно пък са хубави!
Ей така, тихо и скромно, без тръби и барабани, без да киснат по студията и да дават сто и десет процента от себе си, като футболистите. Ония стигнаха до едно четвърто място миналия век и още го осребряват. В тая тема нема да навлизам, че ме избива на мръсотии.
...
Във Франция, депутатът Жоел Дерийо решил да си бапне колежката, ама не му се харчили пари за шампанско, хайвер и ананаси, та и турил в питието малко екстази. Тя се усетила и избегала, та му се разминало еването, но го заплашват 5 години затвор и 75 000 евро глоба. Там ще си го бапкат афрофранцузите безплатно.
Глей кво нещо е стисночата! Адвокатът му вика, тя е сбъркала и е взела неговата доза. Френските танюрчета за подправки са така - сол, пипер, черен пипер, екстази и т.н.
В кръвта на достойния политик от Петата република са окрити още амфетамин, канабис, кокаин и метадон. С тоя коктейл може да свали дракон, ако му дъхне.
Като казах коктейл, та се сетих за коктейл "Сълзата на комсомолката". Оригиналната рецепта е: 15 грама лавандулов спирт, 15 грама одеколон, 30 грама розова вода, 2 грама лак за нокти, 150 грама вода за уста и 150 грама лимонада. Коктейлът е от книгата на Венедикт Ерофеев "Москва — Петушки".
В зората на демокрацията много ходех на "Славейков" да си пия с букинистите и да зяпаме путкопотока, та тия момчета ми я подариха за показани отлични резултати. Беше весела и безгрижна сиромашия, после някой ги изпъди.
Как се смеехме на руснаците, че се напиват, докато опознахме европейците отблизо. Те па се друсат до обезумяване и ги вършат едни, ни ти да си жив, ни аз да съм умрел. През 2016 година същия депутат си снимал пишката и я пуснал в социалните мрежи. Тогава казал, некой ми е разбил профила. Въобще на тоя все някой му е срал в гащите. Две денонощия го държали в районното "на трамвая" и го пуснали да си върви при семейството в Атлантическа Лоара.
Не да кажеш некъде из гетата, дето полицай не смее да наникне, а в по - аристократичната част, лозята и замъците по Лоара, именията, духът на стара Франция ... Да не мислите, че съм ходил? По - на запад от Западен парк не съм мърдал.
...
Чеситит да им е новият президент на аржентинците! Имало и по - лошо от нашето. Страната е в страшна инфлация, а на него първата му работа да си върне Фолклендските острови, което значи война с Англия. Едно време я водиха тая война, та потопиха 7 английски кораба с френски противокорабни ракети и стана голям скандал.
Тогава Мери Татчър беше на власт и успя да им нашока рапоните, сега тоя се сетил, като луд за дома си. Абсолютен шут, който се ръководи в политиката от покойните си 4 кучета, има си специална екстрасенска за връзка с тях. Казват, че не бил прост човек, имал икономическо образование и това всичкото било пиар. Аз се смръзвам, като го гледам - той свири на китара, на бензинова резачка, пее, танцува и в прическата е като Боря Джонсън. Народ, дето се хваща на такъв пиар си заслужава съдбата, точно както и ние.
...
В Нидерландия лидерът на крайната десница Герт Вилдерс спечели изборите. След либералите винаги идват фашистите, както ни учи историята. В Кремъл пукат шампанско, понеже човекът е противник на Кримската война и грешното харчене на пари.
...
Корейците изстреляха ракета с разузнавателен спътник. Два пъти се опитваха и не им се получи, но после другарят Ким отида при другарят Путин, той го заведе на космодрум "Восточны" и третия път нещата се получиха.
...
Изпущих от поглед нашите гризачи и те ги свършили едни ... Оня рататуй премиерът ходил на някаква европейска изява и почнал да обединява Европа до Урал, да обявява Русия за главен враг на цивилизацията, та чак прибалтийците занемели. Айде, тоя нема ли да го ротират? Почна съвсем да не знае на кои хора е дете.
Тия пък в общината си скъсват задниците да направят точно Бони председател на общинския съвет, иначе, викат, изпадаме под влиянието на Путин.
...
В реч пред Европейската комисиа Орбан каза, през 2030 година Англия и Франция няма да са в списъка на топ 10 развити икономики, а Гремания ше е на 10-то място. И той категорично отазва да дава пари за война.
...
В страната на победилата деменция дедо отпразнува 81-ви рожден ден. Първият поздрав за празника беше от Алцхаймер.
Да е жив и здрав и да върви да си почива, че ще ни докара някоя война залухавият дядка. И америкашките не се напъват вече да дават пари, викат на европейците давайте вие, а тия се дърпат - нямаме. Така бавно и полека угасва една напълно безмислена война, жалко за погубените животи.
...
Ами това е, избутахме и тая седмица. Аз го раздавам малко по - лаконичен, че нещо бях грипясал, но помага Бог, ще прескочим и тоя път. Сега по машините, а довечера - наздраве!
Д-р Владимир Тупавичаров
 
Корея и Русия са си ОК, иранците са си цигани.

От друга страна срещу тях да тичаме не може ги стигнем.
 
Последно редактирано:
Вчера Холандия, утре - Ирландия... някакъв арабел намушкал 3 деца и една жена, дето се опитала да го спре, пред начално училище. Петгодишно момиченце в критично положение.

А журналята викат: "крайнодесни" чупят коли и демокрацията, олеле малеле!!!"
Хинт: коментарите под видеото...

 
Егати, как може да вали така...не е европейско.

Как смеят да падат тея дървета и жици... интересно.
 
Малко под 500 000 са абонатите без електрозахранване, стана ясно от думите на министъра, като сутринта 800 000 са били засегнатите абонати.

Европейско, а 🤣 🤣 🤣
 
Вчера Холандия, утре - Ирландия... някакъв арабел намушкал 3 деца и една жена, дето се опитала да го спре, пред начално училище. Петгодишно момиченце в критично положение.

А журналята викат: "крайнодесни" чупят коли и демокрацията, олеле малеле!!!"
Хинт: коментарите под видеото...

Тия всички арабели са в европа заради орките. Вкара им ги джуджето бег грам съпротива.

Чакам с нетърпение и ще гледам с голямо удоволствие как ги порят като прасета западните либерали мюслитата.
Лошото е че пак няма да си вземат поука...
 
Тия всички арабели са в европа заради орките. Вкара им ги джуджето бег грам съпротива.

Чакам с нетърпение и ще гледам с голямо удоволствие как ги порят като прасета западните либерали мюслитата.
Лошото е че пак няма да си вземат поука...
Вкара ги баба ти Меркел, много ви е кратка паметта :D
 
А баба меркел хич не е руска курва нали?
На теб всички са ти руски курви. Ако си толкова загорял викни си една украинка :D
 

Горе