Баси олигорена смотал, емигрантски.
Как ще е минал през соца като ще единствения олигофрен с щастливо детство, което го дължи на соца. Питай вашите или по-скоро нормалните хора дали бяха щастливи. Мизерия, и лайна.
И къде са им вилите на тия хора? ЕС ли им ги взе. Колите, които сега виждаш са сигнал за това, че са достъпни. Друг е въпроса дали има нужда от толкова брички и дали не трябва за 2-ра, 3-та кола на човек да не се плаща двойно данък.
Ваканциите са супер, тъпако недоклатен. Кога вашите ще те вземат на почивка в Дубай или Великобритания по соца, дето като излезе някой седи цялото му семейство тук като заложник, за да се върне оня. Олигофрен, това трябва да го знаеш, ако си живял по соца. Ходи си по въшливите вили, сега може да отидеш на скри в Алпите, ако имаш кинти, тогава всеки е мислил Алпите за скално образование на Марс. Иначе е много яко, да, море в Поморие в соц стола, и всички ядем едно и също с предварително зададено в предния ден меню. Яко, много ми липсва, няма що.
Да, даваше ти, и ти взимаше. Ходи събота да работиш. Баща ти ходил ли е да копае събота канала, който щеше да прави пристанище на София? Оня селендур ТОШКО. Хахахах, тъпак. Не се притеснявай, държавата тогава си взимаше. И беше малко по-социална, но за сметка на това сериозни операции и манипулации - Йок, Запада пак.
Разбира се, че не е нормално. Да съм казал нещо за имотите, това е една друга тема, в която може да се говори много. В тази дупка трябва да си пълен олигофрен за да си вземеш за 300К някакъв кенеф в Надежда, като може да си вземеш къща в Ирландия за тези пари. Тук го казвам и сега, да се знае, не си заслужават тия пумийни ями. Ама като има идиоти да купуват, нека. Като спрат идиотите да купува, лесно ще се коригират цените.
Не коментираш, аз и сега не съм те карал. Но соца ти лиспва, личи си. Така е като се родиш дърт пръдльо.