За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Видяхме ги оригиналните части от Съветския съюз в Чернобил. Особено бутон АЗ-5. :D И тук ли си компетентен. Баси, къде ли не си. :D
Последното, което иска ЕС е авария на нейна територия. Само за протокола, купола в Чернобил е Европейски. ;)

Образовай се малко, некадърник, защо се сменят тези мембрани и с какво ще се сменят:

Европейските анални пръстени - най-добрите анални пръстени. На Урсула пръднята май-хубаво мирише казваш. Егати, кретена....

Европейските анални пръстени - най-добрите анални пръстени. На Урсула пръднята май-хубаво мирише казваш. Егати, кретена....
Олиогофрен си, момче. Не знам, но това изказване показва висока компетенция в ядрената история на света и като цяло ядрената енергетика. Пълен шизофреник. Лечение му е майката при теб, боклук. ;)

Последното, което иска ЕС е авария на нейна територия.
Контра въпрос за дебилоиди (риторичен):

А иска ли ЕС да имаме силна енергетика? Всичко след 1989 доказва, че не.

PS. стига с този Чернобил, започвам серозно да се замислям, че теб специално са те третирали с йод 131

За енергетика питай Боко, Чико и другите извъртели ае през това време, включително и оня престъпник Костов.

Който не е пил йод по онова време, нека замълчи, защото още е бил слабобелтъчинен сперматозоид в тестисите на комсомолския си баща. ;)

И що стига с Чернобил? Нали "трябва да се преизпълни перестройката с цената на всичко". Тук направо са уцелил в десятката фразата. ;)

Олиогофрен си, момче. Не знам, но това изказване показва висока компетенция в ядрената история на света и като цяло ядрената енергетика. Пълен шизофреник. Лечение му е майката при теб, боклук. ;)
Безполезен чикиджия, от 25 години ЕС се опитва да и ебе майката на тая централа.

Горе