За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Леко мрачна статистика.

Виж файлът 35986
Последната седмица не само се постара а и доказа какъв безмозъчен трол си активиран около изборите. Егати, тъпака честно и за пропаганда не ставаш.... безполезен си като нужник ( опа, всъщност нужника е много полезен за разлика от теб )

Последната седмица не само се постара а и доказа какъв безмозъчен трол си активиран около изборите. Егати, тъпака честно и за пропаганда не ставаш.... безполезен си като нужник ( опа, всъщност нужника е много полезен за разлика от теб )
Лапай негърски бахуви, емигранте. Скапан русофил. Добре, че те няма тук, че с такива като теб направо може да затваряме държавата.

с такива като теб направо може да затваряме държавата.
Според собствената ти
Леко мрачна статистика.
си малцинство, пък дъжавата си крета въпреки всички напъни на "демократите".

Според собствената ти

си малцинство, пък дъжавата си крета въпреки всички напъни на "демократите".
Думата, която търсиш не е точно КРЕТА, а се ВЛАЧИ, ОЦЕЛЯВА, ПРЕЖИВЯВА.... Но щом демократите са ви проблема.
Не знам с какво се занимаваш, но се постави в ситуация да го правиш в режими като Русия, или някоя друга държава с "демократичен" режим и прецени по-добре ли ще ти вървят нещата? Спрете да мислите плоско и ограничено, и си го вкарайте в главите, че едно време ви е било добре, защото сте били млади и други са брали грижи за това вие да сте добре. Мислите като стари комуняги, хора, които не са се редили по опашки за елементарни неща, такива, които не са прецаквани от някой партиен връзкар, или да били обрани в думите си към вожда и т.н. Ако си някой дърт пръдьо на 75 години, да ми жалиш едно време, ама да си някой младок и да милееш, за нещо, до което не си допирал пряко, е меко казано смешна история.

Лапай негърски бахуви, емигранте. Скапан русофил. Добре, че те няма тук, че с такива като теб направо може да затваряме държавата.
Виждаш ли, има полза от комуникацията ти с мен. Използваш вече правилната думичка емигрант вместо мигрант. Една направена на правилното време и място забележка променя животи.

Спрете да мислите плоско и ограничено
Много ме кефи като започнеш да си правиш психологически автопортрет :D

Виждаш ли, има полза от комуникацията ти с мен. Използваш вече правилната думичка емигрант вместо мигрант. Една направена на правилното време и място забележка променя животи.
Не, няма тъпако. Просто седя и се разтоварвам като дразня банда пробнити русороби. Нещо като хоби ми става и почвам да задобрявам с такива олигофрени като вас. ;) Щом те радва повече тази дума, ще ти направя честа да те наричам с нея. ;)

Много ме кефи като започнеш да си правиш психологически автопортрет :D
Мерси, приемам го като комплимент от теб. Важното е вие да знаете как изглеждате от страни, защото сигурно като заприказвате на маса с убежденията си, половината се изнасят.

как изглеждате от страни, защото сигурно като заприказвате на маса с убежденията си, половината се изнасят
Браво. Имаме напредък, все по-добре осъзнаваш що за персона си. След някоя и друга година при сътветната помощ може и да се оправиш.

Горе