За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
kola-propadna-neobezopasen-izkop-ulitsa-151.webp
1366x768.jpg
dupka-boliarovo.jpg

Тук не е Мацква нали така беше, о верно бе европейски Булгаристан било.... Тц, тц, тц

Егати трола некадърен. Явно на господарите яко има пари на задниците и ти натискат бутончето да звъниш. Жалко, още не са разбрали чеп за зеле не става от теб. Вземи поречти това оноя за пропагандата. Хора са писали книги относно пропагадната много години преди да бъдеш дори трепет в гащите на баща ти.

Много е уморително постоянно да те уча на нещата от живота.
Педеругнел. Виж моя пример, виж си твоя. Ние сме в момента дъното. Ама как един емигрант ще го знае като гонят негри да го шият в лондонското метро. Точно ти ли ще ми обясняваш за пропаганда като сте една радио точка от Москва. Скапан мухьо, русофилски боклук.

Педеругнел. Виж моя пример, виж си твоя. Ние сме в момента дъното. Ама как един емигрант ще го знае като гонят негри да го шият в лондонското метро. Точно ти ли ще ми обясняваш за пропаганда като сте една радио точка от Москва. Скапан мухьо, русофилски боклук.
Купичката извара която ползваш вместо мозък май съвсем се е вкиснала.

И кой ми плаща, русофиле? От друга насока идва пропагандата, от което меките шнурове и мозъци се повлияват лесно. Сещай се кои сте.
Ти кажи, суек. Активен си само около изборите. Ако не си платен то тогава си най-големия тъпанар завъдил се в територията.

Ти кажи, суек. Активен си само около изборите. Ако не си платен то тогава си най-големия тъпанар завъдил се в територията.
Глупако емигрантски, маймунски. Активен съм много преди теб тук и много по-често. И не само в теми, в които се дърпам с русофили. ;)

Усещам как ще им провисят сегашния им министър-председател на площада, съвсем скоро. :)
Преди няколко дена минавах от там и да ти кажа от хората, които видях по улиците останах с доста различно впечатление.
Ама ти си живей с илюзиите натъкмени за теб от алгоритмите на социалките.

Преди няколко дена минавах от там и да ти кажа от хората, които видях по улиците останах с доста различно впечатление.
Ама ти си живей с илюзиите натъкмени за теб от алгоритмите на социалките.
В смисъл, искат си Русия? Не мисля, гледайки протестите им, но някъде може някой да си питал и да ти е отговорил друго. Като тук, ама тук е по-зле.

Ново от "свобода" Русия:

FB_IMG_1774329154127.jpg

Бункерният плъх добре напредва в това да ги върне в средновековието. :)

В случай, че някой мисли, че е поредната Западна пропагандна. Сещам се за един "красив ум" от тук:

Ново от "свобода" Русия:

Виж файлът 36006

Бункерният плъх добре напредва в това да ги върне в средновековието. :)

В случай, че някой мисли, че е поредната Западна пропагандна. Сещам се за един "красив ум" от тук:

Ти малоумнико прост прочете ли текста? Или отново изварата в главата ти е взела връх?

"Руснаци над 60 години могат да блокират стационарните си разговори от чужбина. Тази иновация е включена в новата версия на втория пакет за борба с измамите, разгледан от Forbes. Този пакет от инициативи беше приет на първо четене на 10 февруари и в момента се подготвя за второ четене. По-ранни версии на законопроекта предлагаха пълно блокиране на международните разговори, освен ако абонатът не е уведомил оператора за желанието си да ги приема."

"Новата версия гласи също, че всеки абонат на мобилен или фиксиран телефон може сам да блокира международните разговори."

Слаб 2 за пропаганда, но 3-ка за ентусиазма. Харесва ми с какъв комсомолски плам се хвърляш.

Не мисля
Това го знаем.

гледайки протестите им
Аз видях хората по улиците на живо. По-различно е от това, което се показва.

В смисъл, искат си Русия?
Искат си Орбан, евтините ресурси и не искат да се изгорят 90В€.

Това го знаем.

Аз видях хората по улиците на живо. По-различно е от това, което се показва.

Искат си Орбан, евтините ресурси и не искат да се изгорят 90В€.
Викаш Фотошоп. :D
Ще изгорят. След Украйна са те по пътя. Пък нека изгорят. :)

Ти малоумнико прост прочете ли текста? Или отново изварата в главата ти е взела връх?

"Руснаци над 60 години могат да блокират стационарните си разговори от чужбина. Тази иновация е включена в новата версия на втория пакет за борба с измамите, разгледан от Forbes. Този пакет от инициативи беше приет на първо четене на 10 февруари и в момента се подготвя за второ четене. По-ранни версии на законопроекта предлагаха пълно блокиране на международните разговори, освен ако абонатът не е уведомил оператора за желанието си да ги приема."

"Новата версия гласи също, че всеки абонат на мобилен или фиксиран телефон може сам да блокира международните разговори."

Слаб 2 за пропаганда, но 3-ка за ентусиазма. Харесва ми с какъв комсомолски плам се хвърляш.
Добре я прочетох, и я има на още много места информацията. Ако ти звучи добре, значи няма проблеми. ;)

Добре я прочетох, и я има на още много места информацията. Ако ти звучи добре, значи няма проблеми. ;)
Ти май наистина си дебил. Хората ще имат опции сами да блокират обаче е драма? Родителите ще обявяват на оператора, че сим карата се ползва от дете и няма да се изпраща пароли и данни за верификации на нея обаче пак е драма?

Впрочем и сега в ес има подобни опции които операторите ползват без потребителите да са уведомени. Много ме кефи като се правите на девици а любимото ви от гъза в устата...

Поне не съм правен дупе и след като съм се осъзнал съм избягал в чужбина с някакво криво самочувствие да дава акъл на хора от хиляди километри разстояние. Така, че замисли се ти къде ви в цялата картинка, кретен.

Не съм сигурен, че точно същата "опция" я има в ЕС, ама щом ми го казва заклета руска подлога, така е. :D

Горе