За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Ъ?

Ама те нали Европа само точи и загробва.
Разбира се. Субсидира с 7,4 милиона българските земеделци да не правят нищо и в същото време внася ГМО земеделска продукция и старо месо за 300 милиона годишно.

Извади си главата от задника ти казах 100 пъти. Заради някави мизерни субсидии убиха цялата икономика на България. Даже и във война ще ни вкарате малоумни маймуни. Смятай какъв боклук сте това европейците. Поне знаем края. Идват пичовете с вилите и факлите и "елита" се осира....

Последно редактирано:
Ъ?

Ама те нали Европа само точи и загробва.
17 284 000 за Украйна + договор с който България поема сериозни ангажименти към Украйна, включително:
📌 откриване на украински училища в България
📌 въвеждане на украински език за изучаване
📌 промени в историческото съдържание
📌 ремонт на украински реактори
📌 предоставяне на оръжие
📌 логистика за обучение на украински военнослужещи

Отделно, че дразним Иран....

Тоя път ще ядем шамарите яко. Предполагам ще си на фронта да браниш европейския начин на живот.

Последно редактирано:
17 284 000 за Украйна + договор с който България поема сериозни ангажименти към Украйна, включително:
📌 откриване на украински училища в България
📌 въвеждане на украински език за изучаване
📌 промени в историческото съдържание
📌 ремонт на украински реактори
📌 предоставяне на оръжие
📌 логистика за обучение на украински военнослужещи

Отделно, че дразним Иран....

Тоя път ще ядем шамарите яко. Предполагм ще си на фронта да браниш европйския начин на живот.
Ти ядеш друго, черен салам. И как ти ще ядеш нещо на хиляди километри? Идиот си момче.

Ето за интелектуалните катастрофи във форума:

Разбира се. Субсидира с 7,4 милиона българските земеделци да не правят нищо и в същото време внася ГМО земеделска продукция и старо месо за 300 милиона годишно.

Извади си главата от задника ти казах 100 пъти. Заради някави мизерни субсидии убиха цялата икономика на България. Даже и във война ще ни вкарате малоумни маймуни. Смятай какъв боклук сте това европейците. Поне знаем края. Идват пичовете с вилите и факлите и "елита" се осира....
Глупако, аз пазарувам от кланици и мандри. Зеленчуци и плодове само от доверени места.

Яж си ти вносните меса от Лидъл и Кауфланд. Има ли в стаята ГМО земеделие с нас?

И къде точно теб ще вкарат, емигрантвще? Седи си там на скамейката и си трай. Ти си боклук, руска подлого. Живее на запад, милее за Русия, урод.

Глупако, аз пазарувам от кланици и мандри. Зеленчуци и плодове само от доверени места.

Яж си ти вносните меса от Лидъл и Кауфланд. Има ли в стаята ГМО земеделие с нас?

И салама, и млякото, всички от вашата Петроханска клика си ги получавате от разни ХИЖИ :)
Одухотворени хижари-будисти ви ги доставят АНАЛНО и редовно :D

от кланици и мандри. Зеленчуци и плодове само от доверени места.
Освен, че си кръгъл идиот си е завършен партизанин 😆 ятаци има ли? Паролите сигурна са: Да живее ЕС и Слава Украйна....

Държавата ти е пробила дъното. ЕС и САЩ се съревновават кой да ви го набие в гърлото по-дълбоко, Турция дебна да си откъсне парче наште имбецили се кефят на Шенген и на евро банкноти. Като долетят ракетите кой ще ви е виновен Путин и Аятолаха ли?

И салама, и млякото, всички от вашата Петроханска клика си ги получавате от разни ХИЖИ :)
Одухотворени хижари-будисти ви ги доставят АНАЛНО и редовно :D
Третата отрепка влиза в спора тук.
Бъркаш, олиго. Като всички промити мозъци, неудачници. :)

Освен, че си кръгъл идиот си е завършен партизанин 😆 ятаци има ли? Паролите сигурна са: Да живее ЕС и Слава Украйна....

Държавата ти е пробила дъното. ЕС и САЩ се съревновават кой да ви го набие в гърлото по-дълбоко, Турция дебна да си откъсне парче наште имбецили се кефят на Шенген и на евро банкноти. Като долетят ракетите кой ще ви е виновен Путин и Аятолаха ли?
Поне жена ми не ме оправя отзад, след като съм минал през английското метро, в което да ми се изредили банда черни рицари. :)

Паролата ми: Говоря с неудачници.
Ще полетиш ти към следващата сексуална аванюра с тъмнокожи момци. Яко зле си, човек. Потърси помощ. Спешно!

Айде, добитъкът почна да се събужда от дрямката... Дали ще имаме повторение на сценария от 1997? :eek:
Ама нищо - важното е, че помагаме на Украйна :D

Айде, добитъкът почна да се събужда от дрямката... Дали ще имаме повторение на сценария от 1997? :eek:
Ама нищо - важното е, че помагаме на Украйна :D
Трябваше още тогава да се случи една гражданска война и да се изрине всикчта тор като тоя отпадък по-горе. И сега добре ще се случи малко да се окастри ''елита", че много взе да си вярва.

Само минавам :)
Няма да те разбере, обича да се му гъргори в гърлото докато го гангбагват

Горе