$INeed$
Well-Known Member
Вече имам билети и планирани почивки. Не се грижи. Ще се оправя някак.Сега не знам Нийда как ше ходи по почифффки... уикендите вече ше ги кара у къщи, на свещ![]()
И у понеделник - пак на работа, пешачката.
Вече имам билети и планирани почивки. Не се грижи. Ще се оправя някак.Сега не знам Нийда как ше ходи по почифффки... уикендите вече ше ги кара у къщи, на свещ![]()
И у понеделник - пак на работа, пешачката.
Карта за автобуса си земи - по на далавера е от билетчета да купуваш секи път...Вече имам билети и планирани почивки. Не се грижи. Ще се оправя някак.![]()
Имам и ходя с такава за разлика от всички дебелогъзи мързели, които се бутат в задръстването с другите плитоумници.Карта за автобуса си земи - по на далавера е от билетчета да купуваш секи път...![]()
Още един изплискал легена.
Ти го написа, като едно време, когато бяхме в клуба на бедните.Оха на батко клуба на богатите
Кристалина Георгиева предупреди за тежки времена и прекъсване на веригите за доставки
Само, че в клуба ще си живетя ок, наште макаци ще са като циганетата едно време пред витрините на ЦУМ. Да се чуди от къде се прукнахте такива нещастни комплексари да ставате европейци и да завлечете цялата държава...
Някакви данни в подкрепа на тезата или като винаги спазваме златния евроатлантически стандарт. По-голямо и по-шарено = по-достоверно....
За кое точно да ти намеря статистика, защото явно не се оправяш с този нет?Някакви данни в подкрепа на тезата или като винаги спазваме златния евроатлантически стандарт. По-голямо и по-шарено = по-достоверно.
Май не е трябвало да преяждаш с яйца по празниците.
Явно холестеролът наистина ти е запушил единствената писта в мозъчето.За кое точно да ти намеря статистика, защото явно не се оправяш с този нет?
За едно време, няма как да знаете като сте били сперматозиоти, но разлика правят тия, които били осъзнати по онова време.
Пак те питам, защото явно трудно вдяваш, доводи на какво точно искаш? За другото знаете всички, русофилите са правени в дупе.О боже, AI-превръща неграмотния чекиджия в grammar nazi.
Някакви доводи по тезата или както винаги една картинка и пълна лиспа на мисъл.