За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Върнете и лева на жената, господин Радев. :D

Ето, дебил недоклатен това коетомти говоря аз от няколко годони за ес и техните фондове. Директно казано в европарламента:

Ето, дебил недоклатен това коетомти говоря аз от няколко годони за ес и техните фондове. Директно казано в европарламента:
Абе, Мунчо, те и по соца това разправяха.
Не се превъзбуждай (да не спукаш вена) и след теб ще го говорят, за лошия разпадащ се запад. ;)

Периодично ще споделям някои неща, за да видят соц носталгиците и комуне-павияните, че вали само в тяхната глава или над нея, вече и аз не знам какво им.

И ще кажа нещо, ако не се чувстват добре от всичко случващо се около тях, значи са от другите - загубеняците.

Абе, Мунчо, те и по соца това разправяха.
Не се превъзбуждай (да не спукаш вена) и след теб ще го говорят, за лошия разпадащ се запад. ;)
Знаех си, че си поредния правен в гъз нещастник дето за пари лапа на всички.
Периодично ще споделям някои неща, за да видят соц носталгиците и комуне-павияните, че вали само в тяхната глава или над нея, вече и аз не знам какво им.

И ще кажа нещо, ако не се чувстват добре от всичко случващо се около тях, значи са от другите - загубеняците.
Продухай спарената мъгла от главата си, че вече не различваш тотално кое е реалност и кое е фанатазия.

Горе