За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Тоз дето само черни уюве са му в главата явно е неспасяем случай.

Пускам клипа и некъв започва да обяснява като на олигофрени.. (тук го разбирам, понеже се вижда каква е аудиторият му) видиш ли, че до преди няколко години никой не би чувал за Тему...
Е как да е чулвал, като те са основани в края на 2022, а познайте къде.. После никога, нищо не си бил купувал, ама за всеки случай да налее малко знания на дебилите.

Аз съм си пазарил от Темуту, един и същ продукт, само че тук със щампа и бранд - разлика в цената 50 евро.

Интерсното обаче е, как подобно видео се подава на дебилите, точно в определен момент..

И, ако може некой про-западно ориентиран да обясни на местния клоун, че парата ще я взимат от джоба на потребителя, т.е. потребителя се ограничава с тия мерки... в тоя свободен запад.

Ето глупако, щото много разбираш от стоки:

Мисля следващия ми хоби проект да бъде страничка с твойте глупотевини. Има шанс да спечеля добри пари.

И преди те молих и сега пак спри да се излагаш с подобни тъпотии. Останалите евротлантици се изпокриха от срам. Смятай на теб какво ти е в главата....

Мисля следващия ми хоби проект да бъде страничка с твойте глупотевини. Има шанс да спечеля добри пари.

И преди те молих и сега пак спри да се излагаш с подобни тъпотии. Останалите евротлантици се изпокриха от срам. Смятай на теб какво ти е в главата....
Ти добри пари печелиш с най-старата професия, не ти трябва други. Само специализирай повече. Както се вика, натискай натам. ;)

Купувай си лайната от тему, не ни занимавай с евтиния си живот. Кой къде се е изпокрил, олиго? :)

Тоз дето само черни уюве са му в главата явно е неспасяем случай.

Пускам клипа и некъв започва да обяснява като на олигофрени.. (тук го разбирам, понеже се вижда каква е аудиторият му) видиш ли, че до преди няколко години никой не би чувал за Тему...
Е как да е чулвал, като те са основани в края на 2022, а познайте къде.. После никога, нищо не си бил купувал, ама за всеки случай да налее малко знания на дебилите.

Аз съм си пазарил от Темуту, един и същ продукт, само че тук със щампа и бранд - разлика в цената 50 евро.

Интерсното обаче е, как подобно видео се подава на дебилите, точно в определен момент..

И, ако може некой про-западно ориентиран да обясни на местния клоун, че парата ще я взимат от джоба на потребителя, т.е. потребителя се ограничава с тия мерки... в тоя свободен запад.
Друг път са едни и същи.
Ти си явно по зле от Крумов идиота. И ти ли ходиш с тениска за 2 евро? Срам. Един приятелски съвет от мен - не взимай кондоми от там и противозачатъчни. ;)

Пазарувайте си вибраторите от тему, и оставете ние да ги пазаруваме от регулирани търговци. Благодаря за вниманието, тъпанари. ;)

Друг път са едни и същи.
Ти си явно по зле от Крумов идиота. И ти ли ходиш с тениска за 2 евро? Срам. Един приятелски съвет от мен - не взимай кондоми от там и противозачатъчни. ;)

Пазарувайте си вибраторите от тему, и оставете ние да ги пазаруваме от регулирани търговци. Благодаря за вниманието, тъпанари. ;)
Регулират ви само мозъците на колко херца да работят

Ти добри пари печелиш с най-старата професия, не ти трябва други. Само специализирай повече. Както се вика, натискай натам. ;)

Купувай си лайната от тему, не ни занимавай с евтиния си живот. Кой къде се е изпокрил, олиго? :)
Дори само колелото с което ходя на работа не можеш да си позволиш да си купиш, палячо.
Друг път са едни и същи.
Стоките е ясно, че са едни и същи обаче няма капацитета зад двата пръста чело за да го разбереш. Понеже ми е жал за тебе въпреки, че си пълен жалкар да ти дам един жокер. Скъпите китайски стоки в Амазон са същите китайски стоки от Тему и Алиекспрес. Но са от местни складове. Бай Хуй Ли Минг просот си докарва един кроба с контейнери некъде из евро пристанищата. А сега с другите тъпаци като теб ще му помогнете да докара още 5 кораба. И таксичката както ти каза Нова не гърби Бай Хуй Ли Минг а европеизираните макаци.

Даже може да ти платя един два курса за трениране на логическо мислене и как да не си жертва на пропаганда.

Друг път са едни и същи.

Е, на себе си ли да вярвам или на клоуна, на който му наливат от фейста и тубата? Не е нужно да отговаряш.
Тениска от Темуту не съм си взимал, ма ония ден си взех некви кецове от лидл за 5. Пак ли да се срамувам? Типичния Ганьо, мисли, че като има марка на гъза е некъв специален.

Дай си адреса да ти поръчам един голям черен, че да си начешиш задника, явно не издържаш.

Горе