За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 44 61.1%
  • Против

Votes: 29 40.3%

• Общо гласове
    72
Абе, рапон....добро е ама е нищо на общия фон. Все едно на сбора на село Мраморен, община Враца да се гостуват за един ден 50 хиляди гости и ти да пуснеш новина как туризма е във възход.

Докато се изгради, заработи и носи печалба ще минат поне 10 години.

Общият фон е да ходиш да припечелваш със задни части и да оставиш копейките да ходят към раша, а тие дето искат в Европа, да са си тук. Няма много сложно за схващане, принцесо. ;) Тия да не са бавни като теб да чакат 10 години.

Общият фон е да ходиш да припечелваш със задни части и да оставиш копейките да ходят към раша, а тие дето искат в Европа, да са си тук. Няма много сложно за схващане, принцесо. ;) Тия да не са бавни като теб да чакат 10 години.
Когато нямаш идея какво означава подобна технология, но си ракиен разбирач по всичко....типичен българипотек с комплекс за малоценност да се равни с "белите " хора....Егати, отпадъка си...

Емигрант смотан. Седи си там, пий си чая, яж си рибата с картофи, врътвай задни си части на чернокожите и ни остави нас тук сами да се оправяме. ;)

Емигрант смотан. Седи си там, пий си чая, яж си рибата с картофи, врътвай задни си части на чернокожите и ни остави нас тук сами да се оправяме. ;)
Загорелия ти задник пак върна темата към аналните забавления. Типипно за умствено ощетените...

Да видим седмичната справка на европйския прогрес.
- кане корсо обезобразява дете
- лаборатория за фентанил под носа на институциите
- свалено от автобус дете със специални потребности на 37 градусова жега
- група келеши примамват и убиват мъж в Пловдив

Лудница, добре се справяме по-европйско от това здраве му кажи

Европеидната сган достигна връх в своя гении. Руска връзка и хибридните атаки на Путин стоят зад убийството на Младежкия хълм в Пловдив....

Да... Пълни идиоти. А тази версия се споделя и развива от политици.... Но минаха през гей, педофил, метъл музката е виновна и накрая Русия е хита....

С дрона също укрите си признават , че е техен наште вият: Ама не забравяйите руснаците събират счупени дронове за провокации. Деградацията е тотална, сега ще се появи Абажура да ми обяснява колко е велико да сме в ес и какви чудеса ни очакват.

Европеидната сган достигна връх в своя гении. Руска връзка и хибридните атаки на Путин стоят зад убийството на Младежкия хълм в Пловдив....
Емигранте, пак ли глупости бълваш? Това не е европейско поведение, а блатно.

FB_IMG_1786472778950.jpg

Загорелия ти задник пак върна темата към аналните забавления. Типипно за умствено ощетените...
Явно малко ласки получаваш от неграта в Англия. Нищо, ще ти обърнат повече внимание. Само чакай твоя момент. Те обичат путинистите, блъскат им главата в таблата на леглото с истинска страст.

В момента се чудя кой дебил е изгубил повече връзка с реалността... нужника с доларите или оня, дето не може без токени...

Явно малко ласки получаваш от неграта в Англия. Нищо, ще ти обърнат повече внимание. Само чакай твоя момент. Те обичат путинистите, блъскат им главата в таблата на леглото с истинска страст.
Казах ти безпозленик, мокрите ти фааназии за черни грездей ги пази за семейното ложе.

Тотален празноглав павиан, руска връзка ти се привиждат и като ти свърши наденицата в Т маркета пред блока в Надежда 2.... Въпреки безкрайната си тъпота заслужаваш една документалка като типична жертва на пропагандата и как може да бъде прогорен човешкият мозък от социалните мрежи.

Казах ти безпозленик, мокрите ти фааназии за черни грездей ги пази за семейното ложе.

Тотален празноглав павиан, руска връзка ти се привиждат и като ти свърши наденицата в Т маркета пред блока в Надежда 2.... Въпреки безкрайната си тъпота заслужаваш една документалка като типична жертва на пропагандата и как може да бъде прогорен човешкият мозък от социалните мрежи.
Не се прави емигранте. ;) Знаем, е си го търсиш там. Иначе не намирам смисъл да си там. Блазнят те ласките на цветнокожите. ;)

Повярвай ми, повече фашисти и изроди идват от школата там. То Путин си е един съвременен фашист. А историята показва, че и предците му са били същите уроди. Колкото до пропагандата, радвам се, че не си вял знамена на 1 май. ;)

Не се прави емигранте. ;) Знаем, е си го търсиш там. Иначе не намирам смисъл да си там. Блазнят те ласките на цветнокожите. ;)

Повярвай ми, повече фашисти и изроди идват от школата там. То Путин си е един съвременен фашист. А историята показва, че и предците му са били същите уроди. Колкото до пропагандата, радвам се, че не си вял знамена на 1 май. ;)
Даже не мога да си представя колко нещастен живот имаш. Скрит сред останалите, да не можеш да сбъднеш мечтите си за негърски тояги. За това трябва да се правиш на храбър и докато устата ти се пълни със слюнка да ги споменаваш за други хора.

Видимо си едно тъжно човече изпълнено с комплекси чиято единствена цел в живота е да е равен на "белия" човек. Жалък местен индивид.....

ОО, повярвай ми, много ми добър живота. Там където искам да съм и ходя там където искам. Не съм тръгнал да правя "кариера" в чужбина или да се правя на защитник на соца, рашки пропаганди и да плюя Европа, а в същото време да съм се преселил на запад. Това за мен е нещастен живот. Но всеки има различни критерии какво е щастие, нали?

Не споменавам други хора, а такива, които по моите разбиране не са ок със себе си. Опитвам съм да съм по-добър от себе си всеки ден. А не да седя и да мрънкам как някой друг ми е виновен, което постоянно виждам от теб. Ако това не е комплекс, не знам какво. ;) Да, правилно, местен, не емигрант. ;)

ОО, повярвай ми, много ми добър живота. Там където искам да съм и ходя там където искам. Не съм тръгнал да правя "кариера" в чужбина или да се правя на защитник на соца, рашки пропаганди и да плюя Европа, а в същото време да съм се преселил на запад. Това за мен е нещастен живот. Но всеки има различни критерии какво е щастие, нали?

Не споменавам други хора, а такива, които по моите разбиране не са ок със себе си. Опитвам съм да съм по-добър от себе си всеки ден. А не да седя и да мрънкам как някой друг ми е виновен, което постоянно виждам от теб. Ако това не е комплекс, не знам какво. ;) Да, правилно, местен, не емигрант. ;)
Палячо, научи се да четеш и разбираш какво пишат хората. След като се връзваш на пропаганда от фейсбук е ясно че не можеш да схванеш каков се случва в тази държава. Ти си от този тип подлоги- Тези, които най-силно крещят за свобода, обикновено са първите, които се навеждат под ярема, щом им бъде поднесен под формата на ред и сигурност.

За съжаление се налага да пояснявам поради ниското интелектуално ниво на събеседника. В слуая за двуднвени икономични екзурзийки, телефон и кола на лизинг сте станали роби и сте лесни за контрол. Да, знам няма да го схванеш.

Щото емигранта на няколко хиляди километра схваща най-добре. И обясни ни какво точно се случва в тази държава, емигранте. Всеки твой безсмислен линк ни казва какво се случва? Или почернената ти душа и промитата мозъчна каша в главата ти срещу Европа? Моля те, точно ти загубеняко, не ни обяснявай.

Щото емигранта на няколко хиляди километра схваща най-добре. И обясни ни какво точно се случва в тази държава, емигранте. Всеки твой безсмислен линк ни казва какво се случва? Или почернената ти душа и промитата мозъчна каша в главата ти срещу Европа? Моля те, точно ти загубеняко, не ни обяснявай.

Takeaway.com напуска България след осем години на пазара

220 служители остават без работа, на 480 куриери ще има спадне дохода. Дам, прогрес.

Основен отрасъл / показател1954–19901990–2026Резултат след 1990
1. ДемографияНарастващо население, голяма трудоспособна база, урбанизацияПродължителен спад на населението, застаряване и значителна емиграцияРЕГРЕСИЯ
2. ОбразованиеМасово образование, развита професионална и техническа подготовка, разширяване на висшето образованиеМеждународна интеграция и по-свободен достъп, но демографско свиване и недостиг на професионални кадриСМЕСЕН РЕЗУЛТАТ
3. Наука и технологииНационална научна инфраструктура и значителен собствен научно-технически капацитетДостъп до глобална наука и технологии, но по-малък собствен системен научно-технически капацитетРЕГРЕСИЯ по национален капацитет
4. ИндустрияМащабна индустриална база и широка отраслова структураСилен спад през прехода, последван от частично възстановяване и интеграция в европейски производствени веригиРЕГРЕСИЯ по национален производствен капацитет
5. ЕнергетикаИзграждане на основната електроенергийна инфраструктура и голям собствен производствен капацитетЗапазена значителна база, добавени ВЕИ и европейска интеграция, но променена структураСМЕСЕН РЕЗУЛТАТ
6. Външна търговияГолям външнотърговски обмен, но силна концентрация към СИВЗначително по-отворена и географски диверсифицирана търговия, интеграция с ЕС и световните пазариПРОГРЕС
7. ЗдравеопазванеТериториално разгърната система и широк физически достъпЗначително по-модерна медицина и технологии, но сериозни кадрови и регионални дисбалансиСМЕСЕН РЕЗУЛТАТ, РЕГРЕСИЯ по достъп и национално покритие
8. ЗемеделиеГолям комплексен производствен капацитет, животновъдство, напояване и преработкаСилно структурно свиване след 1990 г.; частично възстановяване основно в растениевъдствотоРЕГРЕСИЯ
9. Транспорт и инфраструктураИзграждане на значителна част от базовата железопътна, пътна, пристанищна и друга инфраструктураЗначително развитие на автомобилната инфраструктура и европейските коридори, но проблеми в железопътния секторСМЕСЕН РЕЗУЛТАТ, РЕГРЕСИЯ по достъп и национално покритие
10. Общ национален производствен капацитетВисока вътрешна производствена свързаност и способност за поддържане на големи национални системиПо-висока пазарна интеграция и производителност в редица дейности, но загуба на част от самостоятелния системен капацитетРЕГРЕСИЯ по самостоятелен национален капацитет

Източник на данните: НСИ

Горе