За неоген ...

SniperBG

Member
Днес почвам да се отчайвам от тази фирма ... Преди 1 месец имам заявка за изплащане на натрупани суми от партньорската програма, но документите за попълване никакви ги няма . Пиша им мейли по пощата - никакъв отговор . Пиша на служители, които преди са ми изпращали натрупаните суми (след многократно подканване) и пак никакъв отговор . Намерих телефон на рекламния отдел - бъкано с некомпетентни служители . 10 мин им обеснявам, че имат партньорска програма, след като служителката не успя да разбере ми обеща, че ще ми се обади, но разбирасе не го направи ... Вече почвам да се отчайвам . Само при мен ли изплащането е такъв проблем ? Вие как процедирате с тази фирма ? Някакъв телефон различен от 082 830001 знаете ли ?

Преди 2год като ги използвах нямах такива проблеми ... Явно са сменили персонала .
:)
 
От: За неоген ...

Ами аз през няколко дни им се обаждам за това - онова, верно някои служителки не разбират чак толкова много, но пък има една, която както съм си на телефона, ми решава проблема. И за изплащане - да, последните два пъти стана с подканяне, но онзи ден ми изплатиха сумата по фактура без въобще да съм им се обаждал.

Истината е, че е достатъчно сериозна фирма (и май наистина има доста нови хора), така че просто звънкай на телефона, докато не нацелиш правилния човек и не ти решат проблема.

Преди беше Елена Лазарова, с която кореспондирах - тя май верно се е махнала.. и е настъпила леко анархийка ;)
 
От: За неоген ...

Навсякъде има дефицит на кадри...
 
От: За неоген ...

Успях да се свържа по телефона . Казаха ми, че до края на годината нямало да изплащат повече суми . Един месец не им стигна да ги изпратят тези документи и чак сега се сетиха преди края на годината ... Очаква ме трудна Коледа и нова година :| .
 
От: За неоген ...

Някой да е получалавал парите си след нова година ? Днес пак се "молех" по телефона и ми казаха, че ще ми пишат E-mail, но разбирасе така и не го дочаках . Само при мен ли се получава така ? :)
 
От: От: За неоген ...

Истината е, че е достатъчно сериозна фирма (и май наистина има доста нови хора), така че просто звънкай на телефона, докато не нацелиш правилния човек и не ти решат проблема.


Истината е, че достатъчно сериозна фирма няма нужда от подкани и молби по телефона, за да изплати "заработеното".
 
От: За неоген ...

Май днес бая сме ги тероризирали по телефона :d Защото и аз им звънях. Но аз съм по фактура... казаха "ах да, току-що ги преведох" или нещо такова... и след около половин час получих обичайния мейл, че сумата е изплатена ;) Истината е, че рано или късно така или иначе ще платят, обаче... май нещо не им е приоритет тази партньорска програма ;) Добре е с подсещане, няма фиксирани дати като "Изитрейдър" ;)
 
От: За неоген ...

Fatalnia Добре казано .

Иначе аз реших повече да не се занимавам с тях ... Въпреки, че дават повече пари за клик, цялото това занимаване докато ти пуснат парите ми идва в повече . Утре пак ще им звъня ...

Adsenser честито ! Да си ги харчиш със здраве :)
 
От: За неоген ...

Neogen. bg и Impulse. bg вече са сайтове на на една и съща компания и Neogen. bg вече е закрит закрит.....
Код:
 www . impulse. bg/unit.html
edit : получих тази информация по е-мейл защото съм била ползвала услугите на dalavera . net....така че без за искам се оказах [FONT=&quot]с [/FONT] акаунт и [FONT=&quot] [/FONT]в Impulse. bg и т.н. ...



п.п. при това полужение трябва да сте по - настоятелни да сте за да си вземете паричките
 
Последно редактирано:
От: За неоген ...

Мда, верно вече от днес няма Neogen.bg:) Вече линк за партньорите има само на http://www.dalavera.net/ ... който води пак към стария домейн. ;) Това няма нищо общо с плащане и неплащане... дори за мен е добър ход - на румънски NeoGen идва от "Нова генерация" и поне значи нещо, докато за България и за българите... просто словосъчетание, което е по-добре да бъде разкарано от домейните по-рано, отколкото по-късно. Между другото според мен същото важи и за "Гювеч", но НетИнфо все още носят тази прекрасна побългарена турска дума на раменете си...:)
 
От: За неоген ...

Дано да ви платят на всички ... а иначе Neogen. bg няма , но има
partniori. neogen . bg..така че AdSenser желанието ти няма да се сбъдне скоро :)
 
От: За неоген ...

НЯМА ПО НЕСЕРИОЗНА ФИРМА ОТ НЕОГЕН !!! Днес пак им звънях, мрънкаха ми, че имали промени в системата и не се знаело кога ще ми бъдат изплатени сумите поискани през ноември месец . Вече започвам да ги отписвам тези пари и съветвам хората да не се занимават с тези некадърници . Трябва да изхабиш сумати нерви с некомпетентни служители и пак не е сигурно, че ще си получиш парите . Явно промените в последно време водят само към по-лошо ... По-добре да взимам 2-пъти по-малко пъри от други компании, но поне да знам че парите са сигурни и не трябва да се моля като просяк за тях .
 
От: За неоген ...

Хмм... май финансовата криза засегна и "Неоген". Изкопчих от тях по телефона, че те самите очаквали плащания от свои контрагенти и засега не изплащали на уеб партньорите, надявали се да се случи до края на месеца... за първи път ми се запъват така... от друга страна, техните банери в момента при мен са най-печеливши, има добра кликаемост и добра цена на клик... вие какво бихте ме посъветвали - дали да ги оставя или да ги махна и заменя с по-малко печелившите EasyTrader, примерно? На Гугъл Адсенс и трите слота вече са в употреба...
 
От: За неоген ...

За последно разговарях с тях в петък и след доста настоявания и малко по-грубичко от моя стрна съобщиха, че тази седмица щели да пуснат документи за попълване ... Ще чакам, ама дали ще дочакам :D . Започнаха да ми мрънкат, че нямали пари, но лично това мен не ме интересува . Щом не разполагат с пари, защо рекламите им продължават да се показват ? Да вземат да ги спрът, докато не си получат плащанията . Аз лично се отказах с тях и в момента мога да печеля 2-пъти по-малко пари, но поне знам, че ще ги получа ...

Adsenser бих те посъветвал, докато не ти изплатят парите да не показваш повече техни реклами . Ако не е тайна, кога за последно ти изплатиха последните пари ? Нищо чудно да вземат да обявят фалит и да си "оправят" сметките .

Неоген като цяло винаги са били несериозни, но пък по-добре плащат от easytrader, които ловят маймуни с трици.

НЕ е така ! :) Преди 2 години, Неоген бяха доста сериозна фирма и изплащаха натрупаните суми в срок до 2 седмици след поискване и без мрънканици по телефон и Email . НО от тогава доста вода изтече и се вижда, че умират бавно и безславно !
 
От: За неоген ...

Ами последната ми дата на плащане е 2009-01-26, като аз всеки месец в началото на месеца им пускам една фактура, а в края се обаждам да поискам да я осребрят... 3-4 месеца нямаше проблем така, но днес...

Ами аз съм решил да изчакам да видя промените в EasyTrader на 1 март, пък тогава да преценя. А иначе, не знам... те като регистрирани по ДДС, не трябва ли да си оправят сметките ежемесечно? Аз мога ли да им търся някаква отговорност, че са ми забавили плащанията... ама то май в момента всеки в България дължи на всеки, като се надява тези, на които дължат, да фалират първи...
 

Горе