За писатели

От: За писатели

@dilqna:
Когато някой си е избрал писателството за поприще и поддържа изискан стил на писане - като тука примерно, дребните граматически грешки си личат като мухи в кофичка с кисело мляко :)

Чета по диагонал и пак ги забелязвам. Имаш 2 дребни пропуска и повтарянето им показва, че не са "печатни" грешки. Изглаждането им рязко би вдигнало още повече нивото на иначе чудесния ти правопис. Ако не ги откриеш сама, мога да подскажа на ЛС.
 
От: За писатели

@dilqna
Има сайтове, които си плащат. Просто с трици маймуни не се ловят и който иска да успее го знае. Криза не криза, който иска качество ще си плаща. С тази туристическа тематика според мен е невъзможно да се намерят постоянни ангажименти, които да носят прилични доходи и май трябва да разшириш тематиката.
 
От: За писатели

Noke, благодаря за забележката. Ще я имам предвид. :)

VtoriChepik, има голяма доза истина в това, което казваш. Много жалко, че за туристическите статии няма голямо бъдеще, но аз съм длъжна да опитам, пък и това ми е любимата тематика и в нея се чувствам най-силна. :) Иначе според мен, за да успее човек и за да бъде заплащан трудът му както трябва е нужно търпение, упоритост и да не спираш да търсиш. :)
 

Горе