За сайтовете за обяви и линковете

dudi

Member
Здравейте колеги,

До момента не съм използвал сайтовете за обяви като източник на линкове. В dobavi.hit.bg списъка наброява 61 такива, предполагам част от тях не съществуват, а със сигурност има и такива, които не присъстват с този списък.
На база на факта, че 60 линка никак не са малко ще се радвам някой, който има опит в областта да ми помогне с информация, колко от тези сайтове за обяви позволяват вмъкване на линк в профила, колко позволяват покриване на линка с текст(anorch) и има като цяло полза от профили по сайтове за обяви?
 
От: За сайтовете за обяви и линковете

Значи, моето мнение е, че много от тези сайтове дават линк към основна страница, описание, до 3 снимки и ключови думи. Линк в профила- ако имаш регистрация, ако нямаш- не дават. Има и такива без линк никакъв, но няма полза от тях. Относно ползата- и аз се 4удех, но пък гугъл алертите ми пускат известия за сайтове, които са се промотирали с такива обяви, което ме навежда на мисълта, че, да, има полза. И аз чудех, но не пуснах тема. Надявам се някой да пише също, защото съм чувала, че и обявите са си спам и могат да имат обратен ефект, за което съм само сигурна до известна степен.
 

Горе