Предлагам: За уеб разработчици и не само...

vlad0

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Здравейте колеги,

от няколко дни сайтът ни https://webbg.net е с ново предназначение. Основно ще включва статии с полезна информация за уеб, като ще предлагаме свои услуги, както и услуги на наши партньори.

Понеже виждам, че в различни сфери, компании помагат на потребителите с безплатни продукти/услуги, ви предлагам безплатно публикуване на статия за вашата компания, предлагаща БЕЗПЛАТНА услуга/продукт (ако имате такива де :)).
Продуктът може да са всякакви дигитални продукти от типа на php, html, js... продукти/форми/темплейти/инстеументи, psd/cdr и др. файлове за реклами от рекламни агенции/банери/темплейти/снимки...
Относно услугите, там условието е да са отново насочени за уеб - да речем безплатно създаване на cover за fb страници, писане на съдържание, обработка на снимки и т.н.

Описанието на продуктите/услугите се предоставят от вас, като ние си запазваме правото да извършваме редакции и допълнения. В описанието моще да има 1 линк за директно сваляне на продукт или линкът да води към ваша страница за изтегляне.

Освен описание на вашия продукт/услуга, в полето за Author Bio под поста, ще добавим вашето лого, компания и кратко описание от едно-две изречения за вашата компания.

Ако имате предложения или критики по идеята, ще се радвам да споделите! :)
 
Последно редактирано:

Горе