Здравейте. Предлагам партньорство. Може да печелите по 1 милион евро на година.

ivan100

New Member
Търся партньори в следните държави
Канада
САЩ
Панама
Бразилия
Австралия
ЮАР
Дубай
Тайланд
Англия
Франция
Германия
Испания
Португалия
Италия
Австрия
Гърция
Турция
Кипър
Малта
България
ВАЖНО: Може да ми станете партньор без да влагате капитал но за целта трябва да вложите вашия труд докато се разработи бизнеса.
Може да ми станете партньор с капитал от 20,000 лв. и с капитал от 200,000 лв. От капитала зависи в коя част от моя бизнес ще се включите и колко ще печелите.
Ако разполагате с капитал от 1 милион евро може да ми станете равноправен партньор, тоест може да станете съдружник в Испанската ми фирма с 20% участие и да получавате 20% от печалбата.
Ако участвате с капитал от 200,000 лв. може да печелите по над 1 милион евро на година.
Към настоящият момент две фирми правят сайтовете. До нова година ще са готови. Може да ми станете партньори след като всички сайтове са готови и придобиете по ясна представа как точно ще печелите пари.
В какво ще се състои моя бизнес.
1. Ще имам сайт за продажба на нормални имоти в 10 топ държави в които купуват чужденци
2. Ще имам сайт за продажба на луксозни имоти над 1 милион евро в 10 топ държави в които купуват чужденци
3. Ще имам сайт чрез който ще намирам собственици на имоти в затруднено положение и ще им купувам имотите. Ще купувам по този начин имоти в 10 топ държави в които купуват чужденци (този бизнес не е познат в България). Ето ви сайт в Англия за да разберете за какво става дума https://www.thepropertybuyingcompany.co.uk/ - Фирми които изкупуват имоти ги купуват с 20 до 50% под пазарната цена. След като ги купят ги продават на пазарната им цена. Ако искат да добавят стойност им правят ремонт и ги продават с още по голяма печалба. Ето ви една статия https://clark.com/homes-real-estate/companies-buy-your-home-cash/ от която може да видите топ фирмите в този бизнес в Америка и да прочетете коментара на човека които е написал статията. Това е точния коментар в статията „Не се обиждай: В бизнеса често се казва, че всичко е отворено за преговори. Ако получите ниска оферта, не се чувствайте обидени. Тези компании обикновено предлагат само 50 до 70% от стойността на вашия дом. Те обикновено търсят МНОГО мотивирани продавачи, които са в криза на парите.“
4. Ще имам сайт чрез който ще купувам дискретно от строителни предприемачи имоти оф план и в строеж като отстъпката която дават строителите е от 20 до 70% когато се купува голям обем от имоти. Ще купувам по този начин имоти в 10 топ държави в които купуват чужденци (този бизнес не е познат в България). Ето ви сайт в Англия който е привлякъл 800 милиона инвестиции от 2004 година www.castlereach.com Вижте в тази статия https://propertyhub.net/off-plan-property/ е обяснено как ROI може да бъде 100% от инвестиция в оф план имоти. В Англия от няколко години китайски инвеститори печелят милиони като купуват оф план с 20% до 70% под реалната пазарна цена и го продава на реална цена. В България също има български и чуждестранни фирми които тихомълком купуват с такива големи отстъпки от план на едро и го продават на реалната му цена на дребно.
5. Ще имам инвеститорски сайт чрез който ще привличам капитал от инвеститори от цял свят. Най важното тук е че аз ще управлявам набрания капитал, ще купувам имоти с 50% по ниска цена от собственици в затруднено положение както и оф план имоти и след като ги продам ще разпределяме печалби с инвеститорите. Тази информация как точно ще го правя мога да я кажа само на човек които ще инвестира 200,000 лв. или 1 милион евро защото тя е от изключителна важност. За тези от вас които ще инвестират по малко пари ще им дам да се занимават с по малки неща които реално нямат нищо общо с инвеститорския сайт.
6. Ще имам сайт с който ще набирам собственици на имоти които си продават имотите в няколко държави в които се продават най много имоти на чужденци. Чрез този сайт ще продавам реклами пакети на собственици на имоти като рекламните пакети варират от 1,000 евро до 50,000 евро
7. Ще имам сайт с който ще продавам рекламни пакети от 10,000 евро до 350,000 евро на собственици на имоти над 1 милион евро. Ето един подобен сайт как продава рекламни пакети от 10,000 до 40,000 паунда www.selltomillionairesandbillionaires.com Моя сайт ще продава рекламни пакети на собственици на луксозни имоти от цял свят.
6 и 7. Чрез сайтове 6 и 7 ще привлека над 1 милион евро за реклама за една година. С тези 1 милион евро ще рекламирам имотите на собствениците които са платили рекламни пакети и ще ги продавам чрез сайт 1 и 2 но ще рекламирам и всички мои сайтове и най вече инвеститорския сайт на които ще платя реклама в списание Forbes която струва около 380,000 долара. Сами си направете преценка какви инвестиции и инвеститори ще привлека и какви продажби ще имам с реклама от 1 милион евро за една година. Всъщност това могат да си го представят и да разберат какви доходи може да генерира реклама от такъв мащаб много малка част от хората които ще прочетат моето предложение.
8. Ще имам сайт за купуване на стратегическа земя в Англия. Ето какво представлява стратегическа земя https://www.introcrowd.com/. Ето колко се печели от нея https://investmentowl.com/investment/uk-strategic-land/
9. Една част от бизнеса ми ще бъде в Англия. Вижте какво ми отговори моя английски адвокат.
Относно данъчни преференции и структура, моделът който отговаря за твоя бизнес е следният:
EIS - Инвестиционна схема за предприятията.
Бизнесът може да генерира финансов капитал като държавата дава определени данъчни облекчения на участниците (вид акционери които купуват акции в този бизнес).
По тази система, може да се генерират до £5 милиона на година като максимума е до £12 милиона за цялото съществуване на компанията. Тоест може да се прави максимум 3 години, като третата не трябва да се генерират повече от 2 милиона.
Прилагам отново линк
10. Ще имам Crowdfunding платформа подобна на тази https://www.housers.com/en
До момента в тази платформа има 110,000 регистрирани инвеститори които са вложили 90 милиона евро които платформата управлява самостоятелно, разпределени 30 милиона печалба и са купени и продадени от 2016 година до сега 855 имота. Какъв е бизнеса на тази платформа с две думи. Купува евтини имоти с 20-25% под пазарната цена прави им ремонт ако се налага за да им добави стойност и ги продава след което разпределя печалбата. Има и няколко други възможности които предлага.
Обърнете внимание че годишната печалба която платформата обещава е около 10%.
Моята платформа ще разпределя доста по големи печалби тъй като една от инвестициите които ще правя е да купувам и продавам оф план имоти а там както вече разбрахте печалбата може да е 100%. Направете си сметка дали ще има интерес към моята платформа като не забравяме и 1 милион за реклама които ще имам на разположение и то за 1 година. На следващата може да разполагам и с повече от 1 милион за реклама.
11. Ще имам кол център в България в които трябва да работят около 200 човека които ще са двигателя на моя бизнес в началото.
12. С една част от милионите които са набрани чрез инвеститорския сайт ще строя в България. Към това могат да проявят интерес строителни фирми тъй като те ще се занимават със строителството и ще печелят допълнително.

Решенията за инвестиране на набрания капитал няма да са лично мои или на партньорите ми. Ще наема международна компания за инвестиционни консултантски услуги свързани с недвижимите имоти която да ме насочва къде точно да се инвестира капитала на инвеститорите. В коя държава, в кой момент, в какви имоти, на какви цени и тн.

Това е на кратко.
Повече информация мога да дам само на лична среща. Не давам информация по имейл и телефон.
Моля да се свързват с мен само хора които са разбрали поне на 20% моето предложение за партньорство защото не ми трябват хора само за да ми дадат пари а и да работят за да вадят пари.
За да преценя дали да се видя и да говоря с вас както и кога и къде да се видим ще ви помоля да ми дадете следната информация.
1. От къде сте?
2. Колко капитал смятате да вложите?
3. Занимавали ли сте се с недвижими имоти, строителство, инвестиционно планиране, бизнес развитие, финанси, сложни инвестиции, международно право, международен бизнес, международна реклама, Crowdfunding и др. свързани с моя бизнес които смятам да развия?
4. Ако не сте се занимавали с какво се занимавате или къде работите и на каква длъжност?
5. В точно коя сфера на моя бизнес може да ми бъдете полезни?
 

s1yf0x

Well-Known Member
дай я тази Испанска фирма с 5 милиона евро капитал да я видим, че ми стана интересно това с 20%-а и равноправното съдружие.
 

ivan100

New Member
Разбирам, че се шегуваш с мен, явно тоя форум е за шеги и май ще изтрия публикацията но сега ще ти отговоря в твоя стил. За начало можем да се срещнем в един от имотите ми които отдавам под наем в София понеже виждам, че си от София. Ето линк https://www.facebook.com/Интериор-Стил-Барок-Рококо-Versailles-Louis-XV-613450695405415/?ref=settings
Нямам частен самолет защото това са разхищения на пари но имам около 50 имота. В момента продавам няколко от тях за да финансирам бизнеса си. Когато стана милиардер може би ще си купя и самолет.
 

DJO

Active Member
За съжаление това съдържание не е на разположение в момента
Хубав имот Евала !
 

s1yf0x

Well-Known Member
Това със срещите в луксозни имоти наети под наем почасво и спирането на луксозни коли наети поднаем котира ли се още като схема?
 

ivan100

New Member
Май ме бъркаш с някой или в този форум понеже не съм запознат се пускат фалшиви обяви щом се шегуваш с мен. Отговарям ти тъй като пишеш негативизми и всяваш съмнения в хората които ще прочетат предложението ми. Никога не говоря празни приказки. Както ти писах продавам няколко имота за да финансирам бизнеса си. Това е един от апартаментите които продавам в момента чрез една от сериозните агенции в България https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b154392537174133&slink=4s5f5m&f1=12 - Звънни на агенцията и ги попитай кой продава апартамента. Ще ти кажат моето име. Казвам се Иван.
Това е моята частна обява на същия апартамент с личния телефон на жена ми https://www.olx.bg/ad/prodava-2-staen-grad-sofiya-kv-vitosha-CID368-ID7Fqob.html
Никога не съм наемал луксозни коли под наем. Тонито от Софавто ме познава. Ако го познаваш или имате общи познати го попитай кой купи 2008 година за 450,000 лв чисто нов CL 65 AMG + S 65 на 1 година за 350,000 лв защото едва ли има много клиенти които купуват 65 AMG по два броя на цена 800,000 лв.
Относно 1 милион евро, които искам от бъдещия ми партньор, не са за мен а за разходи за собствената му фирма в която ще е съдружник. Набързо ти нахвърлям част от разходите. Заплати 3 месеца на 200 човека в кол центъра по 2,000 лв на човек на месец + няколко реклами като една от тях например в списание Форбс е 380,000 долара......
 

ivan100

New Member
Ако някой иска да се свърже с мен и да говорим сериозно да се обади на телефона на жена ми в частната обява на апартамента който продавам в olx или да ми пише там защото нямам намерение да влизам повече в този форум. Тук явно само ще ми се присмивате, поучавате и ще ме проверявате но за съжаление аз не съм отдушник на вашите проблеми и несполуки в живота. Намерете си някой друг на когото да губите времето.
 

Matey Hristov

Active Member
Недей да се напъваш тука. Качваш си предложението и чакаш лични съобщения. Това е. Тук има около 13 000 самовлюбени трола.
 
  • Haha
Реакции: DJO

NovaPS

Active Member
Тоз па другия гащник, дето нито фирмата с капитал от 2 кинта е негова, нито телефона, който е оставил за сериозен контакт.

По амбиции прилича на варненското цигане.
 
Последно редактирано:
  • Haha
Реакции: DJO

Matey Hristov

Active Member
Проблема при вас идва от това, че сте доста просто устроени хора, а не че не ставате за нищо. Вашия хейт без никаква база за сравнение и реални представи за каквото и да било - гоните хората от форума, независимо дали са реални или не. Представете си, че това е още един човек, който определено може да постигне нещо и може с времето да обогати този форум като колега, а вие го гоните. Жалко, много жалко.
Докато се мислите за нещо повече от някой друг и докато мислите, че разбирате от всичко, тоя форум нема се оправи.

Относно тоя тип във темата. Може и да е истински, може и да не е. Но с предложението му, никой няма да му повярва така или иначе. Та един съвет към теб. Ако си истински и искаш сериозни инвеститори няма да се обясняваш тук, а ще направиш нещо по-достоверно. За това ако си сериозен човек, направи си труда да наемеш дадена голяма публична зала за пресконференция, пусни event във всички социални мрежи и форуми в който може да има интерес или инвеститори, надуй eventa с реклама и направих една хубава пресконференция, изложи идеята си на публичен и визуален показ, след това предложи на инвеститорите своите условия, и след това покажи твоите инвеститори какво ще спечелят и каква ще им е ангажираността към тази инвестиция. НЕ може да споменаваш милиони и сериозни инвестиции, при положение, че правиш една спам публикация във поредния форум и после се обясняваш на идиотите.

Това е последното съобщение извън моя тема, което ще напиша. Много зле.
 

NovaPS

Active Member
Проблема при вас идва от това, че сте доста просто устроени хора, а не че не ставате за нищо. Вашия хейт без никаква база за сравнение и реални представи за каквото и да било - гоните хората от форума, независимо дали са реални или не. Представете си, че това е още един човек, който определено може да постигне нещо и може с времето да обогати този форум като колега, а вие го гоните. Жалко, много жалко.
Докато се мислите за нещо повече от някой друг и докато мислите, че разбирате от всичко, тоя форум нема се оправи.

Относно тоя тип във темата. Може и да е истински, може и да не е. Но с предложението му, никой няма да му повярва така или иначе. Та един съвет към теб. Ако си истински и искаш сериозни инвеститори няма да се обясняваш тук, а ще направиш нещо по-достоверно. За това ако си сериозен човек, направи си труда да наемеш дадена голяма публична зала за пресконференция, пусни event във всички социални мрежи и форуми в който може да има интерес или инвеститори, надуй eventa с реклама и направих една хубава пресконференция, изложи идеята си на публичен и визуален показ, след това предложи на инвеститорите своите условия, и след това покажи твоите инвеститори какво ще спечелят и каква ще им е ангажираността към тази инвестиция. НЕ може да споменаваш милиони и сериозни инвестиции, при положение, че правиш една спам публикация във поредния форум и после се обясняваш на идиотите.

Това е последното съобщение извън моя тема, което ще напиша. Много зле.

За времето, което използва да разтягаш локуми в празни приказки, можеше да провериш фирмата и тел. номер. :D

Хейта е уместен и е супер средство за отсяване на дребните тарикати. Тука винаги е било така, за което благодаря на другите просто устроени хорица, като мен.
 

biaaro

Well-Known Member
Тоя ми мяза на оня със социалната платформа, дето щеше да затрие файсбук и всички социалки във вселената. :) Поне размаха и претенциите са му подобни :)
 

Горе