Здравейте вижте блога ми :)

wheather

New Member
http://opelnews.blogspot.com/
Това е блога ми вижте го. Отскоро се опитвам да започна да печеля пари но още нищо не ми е ясно явно. Сложих си гоогле адсенсе но незнам печеля ли от това моля ви даите ми инфо какво точно да праявя :)
 
Здравей, wheather, и добре дошъл във форума за онлайн бизнес! :) Приятно прекарване и дано тук намериш достатъчно полезната и търсена информация от теб.

Относно блога:
Скинът ти е леко тъмен и неприятен за окото - трудно се разчита. Само си представи колко по-приятен би изглеждал блога ти, когато избереш семпъл скин с малко цветове и фон от един цвят. Освен това, така ще можеш да интегрираш много по-добре рекламите на Google AdSense.

В карето "about us" сложи по-представителна интродукция на блога ти и най-вече с какво твоят блог ще им допринесе. В случая "ежедневна информация за Opel | Daily Opel Information" и т.н. За да се застоят новите посетители, те трябва да отчетат ясна полза от посещаването на твоя блог.

И последно - повече съдържание. По-дълги статии (естествено с четлив и подреден текст), за които и търсачките, и посетителите, и Google AdSense, да захапят.

Поздрави,
Димитър Николов
 
благодаря за предоставеното инфо ще го имам предвид но след като си направя перфектно блога като е готов какво следва.. ако може по подробни инструкции (steb by step) :) ще съм много благодарен :)
 
Блога ти е много як, харесва ми. Еми аз да почна с коментите. :)

1. Гледам че тематиката му е Опел, готини коли, приятелката ми кара такава - Корса. :) Бих прибавил и описание под заглавието, за да се ориентират за какво по-точно става дума в него. Аз лично винаги слагам описания - освен че при кролването може да ти излиза в резултата, дава и някаква идея на посетителя какво ще срещне на него. :)

2. Незнам защо, но сигурно имаш някаква причина да държиш по един пост на старницата. Тук няма препоръчителна бройка.

3. Направи си секция/категория за други блогове, ако смениш линкове със сходни блогове (ако има и за опел), това ще ти помогне да имаш партьори и те ще ти дават трафик, както и ти на тях.

4. Сори че изкажа мнение за web counter-a, но освен че е изходящ линк (лично мнение) е и не намясто -> блога ти е на английски, а каунтъра на български. Това не е добре.

Еми това беше, надявам се че не бях прекалено краен. Другото е събмит и линк билдинг. Това от мен. Успехи в бъдеще.

P.S: като станеш готов с другият блог, който видиях в профила ти. Моля кажи ми. :) Искам да сменя линк с него.:)
 
другия блог ще бъде създаден след като усвоя всичко относно адсенсе ;). Веднага ще махна уебкоунтера и без туи не ми върщи работа :) . Ако може да ми дадеш повече инфо какво да правя с този адсенсе ще съм много благодарен. Само той ме мъчи от снощи не мога да проумея принципа му на работа и как да направя някаква реклама на блога си за да имам повече кликове :) От снощи изчетах хиляди статии и блогове и сичко ми е пълна мъгла относно адсенсе. Помагайте с каквото можете :)
П.С. Благодаря за обоснованите забележки и съвети
П.П.С. Не беше никак краен :)
 
Еми, като гледам в момента си във фаза освояване, не ти излизат още рекламките по топика на блога. Освен голу картинките. Не съм работил с адсенс и немога да бъда максимално полезен по въпроса, но слагай го в контента, там кликовете са повече отколкото другаде.

А и да ти кажа че за другият блог, не съм много сигурен че ще ти бъде разрешено да сложиш адсенс, понеже като гледам заглавието си мисля че контента ще ти е Adult. Но за сметка на това ще го набляскаш с афилиейт линкове и ще си промениш модела на печелене.:)

Успехи. :)
 
ако може само да ми кажеш какво е контент :)
и ако искаш да разменим по един два линка с твоя блог а може и с някои друг кажете в темата ще съм благодарен :)
 
Еми контент е съдържанието на блога, сайта....Това което е сред най-важните критерий за пласирането ти по търсачките. Колкото по уникално е - толкова по-добре ще се възприемаш. А за линковете, чакам да си понапълниш другият блог, защото тематиката ми допада. Чао за сега. :)
 
Доколкото виждам блога ти е за англоговорящи. А под всяка тема си пише на български:

Код:
 Публикуван от Mirko    в 1:29 AM    0 коментара       

Етикети: corsa, opel

:)
 
ми направил съм го да е на англииски но това не се променя .. незнам защо. А защо като си сложа адсенсе някаде на страницата и после като сложа още някаде се показва само единия ?
 
аиде ако може някои да каже защо така става че не мога да сложа още такива адсенсе.. и ако може да ми кажете как да популяризирам саита са че да имам повече кликания върху рекламите :)
 
Еми за популяризирането му, може да го събмитнеш по блог директории, да обмениш трафик чрез линк размяна със сходни блогове. Това би помогнало и то доста, писане и събмитване на артикъли, подписи в форуми в които имаш постове. Еми мисля си че това е достатъчно като начало. Успехи. :wink:
 

Горе