Здравейте на всички - не са ми много ясни нещата с pay per click

BuLGaR

New Member
Здравейте ,
аз съм нов в бранша и още не са ми много ясни нещата с pay per click. четох някои постове във форума но имам и някой питания.
За да не спамя във форума ще си оставя Скайп : rene_egitta , ако някой пожелае да удари едно рамо.
Общо взето сега започвам да правя сайт с който да се намърдам в pay per click програми . Искам да питам за надеждни фирми и т.н. ако модераторите на форума позволят ...бих могъл да задавам въпроси и тук , а ако ли не очаквам помощ на Скайп :)
Благодаря предварително !
 
От: Здравейте на всички

Надеждните фирми са точно под съобщението, което си написал - едни такива правоъгълни, шарени и мигащи :) Обаче не са Pay Per Click. Плащат процент от продажбите.

При Pay Per Click има по-голям риск - може да ти изтрият акаунта, ако решат, че си кликаш сам на рекламите (за което не е задължително да си го правил).
 
Последно редактирано:
От: Здравейте на всички

Да разбирам ...за което незнаех.......но все пак искам да пробвам.....след като и сайта ми е на БЕЗПЛАТЕН сървар... и ако все пак ми кажеш нещо за тези надевните пей пер клик ...????
 
От: Здравейте на всички

Ако държиш да ти се плаща на клик ти препоръчвам Google Adsense:
https://www.google.com/adsense/

Препоръчвам ти първо да си направиш блог на Blogger и с него да кандидатстваш за AdSense. После може да ползваш AdSense на всеки сайт, който отговаря на условията, с които се съгласяваш при регистрацията (без да питаш Google за всеки сайт поотделно).

Имай предвид, че ако сам си кликаш на рекламите ще ти изтрият акаунта и няма да ти платят нищо.

Друг вариант е да работиш с фирма, която ще ти плаща процент от сумата, която плаща клиента. Обикновено такива фирми са по-непретенциозни откъм правила и е по-трудно да сгазиш лука (ако обаче пратиш спам по електронната поща или крадеш кредитни карти - акаунта ти гърми).
 
Последно редактирано:
От: Здравейте на всички

Отказвам се от блогър.ком........ще е на някой безплатен сървар че повече им разбирам от колкото на тия блогове :d
 
От: От: Здравейте на всички

Отказвам се от блогър.ком........ще е на някой безплатен сървар че повече им разбирам от колкото на тия блогове :d

Мн. бързо се отказваш ... продължавай с блогер ако питаш мен. Просто отдели малко повече време да разучиш системата
 
От: Здравейте на всички

Разбирасе ще я проуча, защото е интерестно въпреки че не са ми ясни Адсенса и как се постват...... с една дума как да моделирам блога! За сега залагам на добрият стар УЕБ ПЕЙДЖ МЕЙКЪР :) за да мога на направя по-бързо сайтче (разбирасе неочаквам печалба) с което да разуча нещата с Адсенс и Афилией. Току виж след 3-4 месеца ъпгрейдна инфото си отностно тези неща и стана пълноценен в този форум като Вас. :)
 

Горе