Знаете ли фирма разработваща електронни магазини "харесвани" по-лесно от Google?

От: От: Знаете ли фирма разработваща електронни магазини "харесвани" по-лесно от Goog

Дали някои от описаните варианти позоволяват лесно имплементиране към CRM и някоя добра складова програма, тъй като идеята е всичко да е обединено. Знаете ли за коя от изброените три системи ще мога по-лесно да намеря повече безплатни добавки и хора които да я поддържат в последствие сайта с магазина? Освен това ел. магазина ще се нуждае и от индивидуални доработки т.е. дайте ако се сещате алтернатива със сериозна фирма различна от summercart.

Prestashop и Opencart имат изключително много безплатни модули и теми. Някой платени също са на поносими цени. Интеграция със складова програма има и за 2те системи, но трябва да намериш някой по-запознат със тази опция. Като цяло според мен не ти трябва в Prestashop имаш всички възможности на складов софтуер: наличности, доставчици, куриери, отстъпки, фактури, статистика на всичко.

За поддръжка можеш да попиташ някой колеги от форума например: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=30909 колегата V.Andreev ще ти помогне всячески.
 
От: Знаете ли фирма разработваща електронни магазини "харесвани" по-лесно от Google?

Аз съм доста доволен от Престата - само на нея правя магазинчетата - пример : тук
 
От: Знаете ли фирма разработваща електронни магазини "харесвани" по-лесно от Google?

Аз пък предлагам Opencart.
С колегата СТАН разполагаме с много модули, темплейти и акъл, за да работят перфектно и да са СЕО френдли.
Може да погледнеш тук:
www.elenkov.net или темата ни във форума: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=40751

Имаме множество реализирани проекти и такива, който бяха и в момента са в топ 3 в гугъл :)

Поздрави
 
От: Знаете ли фирма разработваща електронни магазини "харесвани" по-лесно от Google?

А защо не SC ? понеже виждам, че не е добър но никой не казва защо. Например защото не можеш да слагаш Alt tag на снимките - решено е в новата версия. Линковете са скапани - решено е като модификация преди години и в новата версия. Вкаран е вече и в shema.org което тотално го прави един от най добре оптимизираните магазини.
Другото което е при разговор с SEO оптимизатори не съм останал с впечатление, че не е добро решение. А работим с не малко :) За това искам да чуя и конкретика, какво точно не му е добрето :)

btw Работя там. Работил съм с него и от другата страна в телеком, който също избра платформата.
 

Горе