Зов за помощ

AMitrev

Well-Known Member
Здравейте на всички

Знам че за почти всички от вас съм един нов член на форума ви, но искам да ви приканя за едно събитие.

Наскоро един малък жител на тази страна Марио (http://gong.bg/view_article.php?article_id=314843) извърши едно геройство като спаси човешки живот и Фен клуб Челси България реши да му направи подарък, защото освен че е направил едно добре дело той казва че е фен на Челси и иска да играе в този отбор.

Фенклубът смята, че не е добре само едно дете да бъде зарадвано затова събира пари и се опитва да дари повече и на самият дом от който е момчето.

Тъй като става дума за малки деца(не всички в дома са на 15 години), а знаем че при тях е малко сложно да им обясниш защо някой получава подаръци, а другите трябва да гледат ...! Ние имаме идеята да дарим по нещо за всички!

Ако искате да помогнете свържете се с мен или контактите посочени на http://chelseafc.bg/fanclub за повече подробности.

надявам се тази тема да не бъде приета като спам, макар че може би да съм объркал раздела!

Цялото събитие ще има медийно отразяване, а всички фирми участващи в помощта ще бъдат споменати (може би не е много, но това можем да предложим).

// Надявам се темата да не се превърне в арена на мерене на привърженици или съпричастност към даден отбор.
Целта ми е просто да се набера популярност на една некомерсиална идея!
 
От: Зов за помощ

Разгледах сайта, колко члена имате, никъде не споменавате тази информация, изглежда доста голям този фенклуб?
 
От: Зов за помощ

Нямам си на идея колко члена има, защото сега тече записване на членовете, но до миналата година бяха към около 100 човека някъде.

В първия пост съм забравил да напиша, че се търсят хора/фирми които продават стоки подходящи за деца, които са готови да ни направят отстъпка :)
 
От: Зов за помощ

Благодаря за отговора, понеже както споменах разгледах сайта Ви, и не успях да видя никъде да пише за членовете - колко са, някакви събития на феновете, но иначе сте се постарали почти навсякъде да пише, че събирате членски внос, който никак не е малък. Също така продавате артикули на футболния клуб Челси. Това са приходи. Питам Ви какво правите с тях, с тези пари? Вие самите имате пари и ще може да се включите, съответно Ви питам с какво точно ще се включите?
Също така свързахте ли се с дома, колко деца има там, те от какво конкретно се нуждаят, какво сте намислили да им купувате?
 
От: Зов за помощ

Продават се артикулите на фенклуба Челси, не на отбора, които не са били раздадени досега.
Всеки регистриран получава различни артикули всяка година и част от парите за записването отиват там, другите заминават за домейна и хостинга... Нямам точен доклад, защото събранието тази година още не е минало.

По миналата година се участваше с друг фенклуб в един футболен турнир с деца от домове край В. Търново.

Направен е контакт с дома като предполагам до няколко дни ще изчистят и предишните въпроси.

Фенклубът ще се включи с пари, с които да бъдат закупени каквото може за децата.
 
От: Зов за помощ

Абе, направете нещо за момчето, като толкова сте загрижени. Купете му билет на него и на някой възрастен да отидат на мач на Челски. Земете го някой път с вас, нали вие ходите по мачове.

За инициативата - не ме кефи, щото не ме кефят повечето обитатели на тия домове. Включително и не ме кефи, че родителите на това момче са живи и здрави, а са го оставили там заедно с тримата му братя. Това си е престъпление.
 
От: Зов за помощ

За момчето подаръците са осигурени.
 

Горе