Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

redrum

Well-Known Member
Интересен анализ на Любомир Чолаков. Приятно четене:

Най-много са именно българите, вярващи в "демокрацията". Такива са може би над 90%. Дори хора, които критикуват, отхвърлят, отричат, ругаят и плюят недостатъците на Системата, вярват, че като се махнат тези недостатъци, отдолу ще се покаже чистата, неопетнената, съвършената, истинската, оригиналната демокрация - пък, видите ли, всъщност сега в България се били демонстрирали само нейните "недостатъци", които пречат на правилното й функциониране. А там някъде, в обетования Запад, демокрацията си функционира нормално, проблемите се преодоляват "по демократичен път", "с демократични процедури", всички получават все повече и повече права, даже педерасите, лесбийките, травеститите и транссексуалните вече може да правят семейства и да осиновяват деца, съществуват дори много организации на педофили, което означава, че скоро и педофилите ще бъдат признати за "малцинство с нарушени права", а това пък означава, че и педофилията ще бъде призната за нещо нормално (както стана в Канада) - какво повече от това? (Всъщност, има нещо повече: сега европейски политици обсъждат премахването на забраната върху инцеста - тоест да се разреши сексът с баща, майка, братя и сестри; но тази информация изглежда все още не е достигнала до българското медийно пространство). България само трябва да следва този път, да въвежда час по-скоро тези неща, защото "така правят на Запад" - и тогава всичко у нас ще се подреди "по стандартите на демокрацията", и потребителите ще пляскат с ръце и ще се прегръщат, и ще бъдат щастливи и доволни...

Именно с хора от тази група е най-трудно да се спори. А твърде често е и просто безсмислено.

Защото днешните демократи се изродиха до фанатици. Как да спориш с фанатик?

Те напълно и безусловно възприеха тъпия комунистически лозунг: "Партията е права, когато съгреши дори!", с лекото видоизменение: "Демокрацията е права, независимо какви дивотии върши!"

Какво да се възрази на това? Как да се спори?

И най-важното: защо да се спори с фанатик, който по дефиниция не мисли, а вярва?

Когато спориш с тях, демократите, както всички тесногръди и плоскомозъчни фанатици, прибягват до стандартни шаблони в отговорите си, привнесли ги на "копи - пейст" от стандартните шаблони в увреденото им от пропаганда съзнание. А когато им посочваш, че демокрацията фактически унищожава чисто физически, по демографски причини цялата тяхна любима западна цивилизация и я замества с африкано-азиатска диващина, че по улиците на Лондон вече се движат "шариатски патрули", които отнемат бутилките с алкохол от минувачите и нападат момичета с къси поли, че полицията официално се изтегли от мюсюлманските райони на Копенхаген и ги остави на тотално, анклавно самоуправление, че в момента, когато се пишат тези редове, в Стокхолм горят пожари и вече седмица мюсюлмани атакуват полицаите, че най-разпространеното име на новородени момчета в Лондон е Мохамед, в Париж - Али, а в Берлин - Хасан - тогава нашенските фанатизирани до идеологически идиотизъм демократи мълчат като риби или започват да шикалкавят в опити да се измъкнат в смехотворен умствен зиг-заг от простичкия въпрос: защо демокрацията допуска собственото си самоунищожение, по-точно унищожението на обществото, което я е създало, родило, отгледало и развило? И не само допуска, но все по-активно, може да се каже дори агресивно, тласка обществото именно по този смъртоносен път?

Друга характерна черта за нашенския фанатизиран демократ е неговата умилителна, страстна до перверзност, изпепеляваща до собственото му мозъчно самоунищожение любов към цензурата. Когато в интернет се постне някакъв материал, който разобличава нелицеприятни страни на живота в любимия му Запад (например, ювеналната юстиция, тоталната продажност на медиите - достатъчно е да си спомним войната в Южна Осетия през 2008 г., катастрофалния провал на широко рекламираната и дори влязла в законите идиотска политика на "мултикултурализъм" и "политкоректност", независимо кой какво разбира под тези умопомрачителни словосъчетания) - тогава първото, което хрумва на нашенския интернет-демократ, е да закрещи с възмутеното си, немощно виртуално гласче: кой е този, който се осмелява да пише това и защо му е позволено да пише това, и не трябва ли да бъде даден под съд?

Именно тази безпомощна необходимост да се прибегне към толкова познатите ни от близкото комунистическо минало репресивни мерки, за да бъдат прикрити неудобни за идеологията факти, събития или просто мнения, издава трагедията на нашенския демократ в интернет: той е останал без идейна опора. Съсипването на политическата организация, до неотдавна фундамент на прозападното направление в българската политическа среда - СДС, е само външната, формална проява на идейния вакуум в главите на привържениците на т. нар. "демокрация". Днешният български демократ се озова в същата позиция, в каквато се намираше някогашният български комунист в навечерието на "перестройката" - ясно е, че системата се е провалила. Но понеже демократът, също както комуниста, по най-глупав и дори будещ съжаление начин е свързал менталното си битие с нея, не иска да признае това. Той яростно се вкопчва във всяка възможност да отсрочи ослепителния блясък на прозрението за тоталната демократична фалшивост, сгромолясваща се върху вярата му в светлото "мултикултурно" и "политкоректно" бъдеще.

А цензурата, разбира се, е най-лесната възможност да отсрочи този ослепителен блясък на прозрението и да остане поне още мъничко в блажената си демократична нирвана. И, напълно забравил собствената идейна платформа, която поне на теория трябва да спазва, нашичкият демократ пъшка и стене в интернет в отчаяни призиви да бъде заглушен, заличен, изтрит по някакъв начин всеки опит за мнение, различно от общоприетите му любими демократични калъпи и шаблони. Нещастникът-демократ (казано с искрено съчувствие към него) въобще е забравил призива, на Волтер ли беше или на някой друг от идейните вдъхновители на демократичните злодеяния: "Не съм съгласен с твоето мнение, но ще направя всичко, за да можеш да го изкажеш". Няма значение, че самото това твърдение е лицемерна преструвка и никой в "демократичното общество" няма ни най-малко намерение да се съобразява с нея - я заявете някъде публично, че през Втората световна война са загинали по-малко от 6 милиона евреи; има държави, където на бърза ръка ще се озовете в пандиза за това, и на никой прокурор и съдия, още по-малко пък на журналист от "най-свободните медии", няма да му пука нито за Волтер, нито за "свободата на словото" и какви още свободи бяха там...

Но, разбира се, всеки крепител на дадена идеология се нуждае и от позитивна платформа, която да поднася в замяна на онези, които той отхвърля като негативни. И тук вече окончателно лъсва интелектуалната безпомощност на съвременния български "демократ" - или поне на онези, които сами себе си смятат за такива. Защото нашенският привърженик на демокрацията е поставен пред необходимостта някак да обясни, защити и оправдае от идеологическа гледна точка деянията на любимата си политическа система. По-впечатляващите със своята злокобност от тези деяния са например следните.

Пример първи: унищожаването на европейската цивилизация чрез широкото отваряне на вратите на Европа за агресивно настроени пришълци от Азия и Африка, които нито се "интегрират", нито пък имат желание да чуват глупости като "интеграция" - и вече откъсват цели анклави от европейските градове, които анклави преминават на самостоятелно управление и там коренен европеец не може да влезе под страх от убийство. (Анклавите обаче нахлуват в християнските квартали - а как го правят, може да се види чрез примера на негрите-мюсюлмани, заклали британския войник на улицата в Лондон, и веднага след това друг подобен опит - в Париж).

Пример втори: демографската катастрофа на Запада - за която самият Збигнев Бжежински се изрази така: "Европа е приют за старци".

Пример трети: кошмарът на ювеналната юстиция, разрушаването на семейството и осакатяването на десетки хиляди детски съдби с предаването на деца за осиновяване от хомосексуалисти.

Пример четвърти: узаконяването на възможността мъж да се "жени" за мъж, а жена - за жена.

Пример пети: опитите за узаконяване на педофилията и инцеста.

Пример шести: вихрещата се християнофобия и забраната на християни да носят кръстчета, досущ както при комунизма, и т. н.

Нашенското демократично съзнание поради идеологическата си ограниченост и обремененост, характерни по принцип за манипулираното от идеология съзнание, не може да измисли свои собствени автентични оправдания за всичко това. Ето защо отчаяно се хваща като удавник за сламка за калъпите, щампите и шаблоните, които услужливо му поднася западната пропаганда чрез тотално подчинените й медии.

Когато, например, полюбопитстваш в спора с някой демократ какво ще каже за резултатите от т. нар. "мултикултурализъм", той веднага започва да възпява, че мултикултурализмът бил нещо много хубаво, защото бил премахвал т. нар. "дискриминация" (впрочем, след като Саркози, Меркел и Камерън признаха, че "мулти-култи" (според израза на Меркел) се е провалил, тоест, че се оказал пълна глупост, а по резултатите от него може спокойно да се определи като идиотизъм - и нашенският ентусиазъм в защитата му доста утихна).

Говориш на демократа, че в Европа вече отнемат деца без съдебно решение, само по преценка на корумпирани и просто неграмотни чиновници - а той веднага скача да доказва, че масовото отнемане на деца от родните им семейства било, защото родителите тормозели децата си, още повече, че в някои скандинавски страни отнемат главно децата на рускини, значи и това също е нещо положително и много добро, и съвсем, съвсем демократично. Щото нали знаем, че всяка рускиня е агентка на КГБ и на Путин, а пък Путин е диктатор, щото в Русия все още не разрешават хомосексуалните бракове, независимо, че Барак Обама заяви как правата на хомосексуалистите били основен приоритет на американската външна политика, следователно Путин е диктатор...

Питаш демократа защо "демокрацията" в България се сгромоляса тотално и не просто върна страната десетилетия назад, а направо я опустоши в буквалния смисъл на думата - достатъчно е да се отиде до някое село в почивните дни, за да се видят буренясалите ниви (и това в България, където някога хората са се убивали за една нива!). А той, миличкият наш демократ, не може да измисли нищо друго, освен да вземе назаем един стар похват от комунистическата пропаганда, като го пригоди за собствените си цели - и също както някога, преди 1989 г., комунистите обвиняваха "наследството от капитализма" за всичките си провали и неуспехи, сега демократът обвинява "наследството от комунизма" за провала на демокрацията. Именно в това му желание личи една от най-силните прояви на идеологическата му обремененост: на всяка цена да оправдае любимата демокрация и да стовари вината и отговорността върху нещо друго - а понеже под ръка са именно комунистите, "комунягите" в класическата нашенска демократична терминология, с техните несъмнени грехове и историческа вина, какво по-лесно от това да бъдат обвинени и за всички злини на демокрацията?

Със зомбирания фанатик-демократ е безсмислено да се спори - както и с всеки друг фанатик. За демократичното зомби всичко казано от поредния шеф на Държавния департамент на САЩ или от кретинизираните бюрократи от Брюксел, чието любимо занимание е да мерят колко са криви краставиците, е истина от последна инстанция - и нашенското зомби само повтаря като папагал всички техни пропагандни клишета, без дори да се постарае поне малко от малко да вникне в смисъла им. Така българският интернетен демократичен фанатик намира своя обект за преклонение, за обожание и възторжено превъзнасяне по всички възможни форуми, социални мрежи, сайтове и блогове. Сега са му "спуснали указание" в полирания до блясък мозък да превъзнася хомосексуализма - превъзнася. Вече във фейсбук може да се срещнат и нашенски оправдания на педофилията - естествено, под формата на "защита на човешките права", в случая правото на детето само да решава с кого да прави секс, а на педофила - правото да "харесва" и да "обича" деца. И кръвосмешението оправдават нашите демократични зомбита, защото нали и тази мода идва от демократичния Запад - трябва да се следва, няма как... Очевидно е предстоящо въвеждането на "човешкото право" за некрофилите да правят секс с трупове - а след една поредна кампания за "защита на малцинствата", в случая на некрофилното малцинство, като нищо може да се въведе закон за снабдяване на некрофилите с пресни трупове. И зоофилията ще се втурнат да защитават нашите промитомозъчни демократи - откъде-накъде зоофилите ще имат по-малко права от педерасите и лесбийките? Или фетишистите - как е възможно един фетишист да бъде лишен от свещеното човешко право да се ожени (респ. - омъжи) за любимата си гумена кукла? Ако пък обект на неговата страст е табуретката (защо не, нима любителите на секса с табуретки имат по-малко права от педерасите?) - да има право да се ожени за табуретката. Естествено, ако табуретката е от мъжки пол (тук вече "джендър-общността" явно трябва да се занимае с изследване на въпроса за половата ориентация на табуретките) - да се омъжи. Не бива да се отнема свещеното човешко право на малцинството на табуреткофилите да създават семейства с обектите на своята любов.

Зомбираното демократично съзнание в своето преклонение пред идеологическите щампи многократно надхвърли комунистическото съзнание в това отношение. Комунистите успяваха да запазят някакво ниво на критичност спрямо "указанията отгоре" - каквато критичност не се забелязва дори в най-малка степен в промития мозък на българския зомби-демократ.

И понеже става дума за комунисти, трябва да се уточни, че по парадоксален начин те станаха повече демократи от самите демократи. Изглежда това е поради горчивия им исторически опит - нали системата им рухна, оцелелият й рудимент в Китай постепенно се превръща в чист капитализъм, при това китайците проявяват завиден здрав разум да не разрушат страната си по демократичните рецепти, така че там най-добре личи как комунизмът има една-единствена положителна перспектива пред себе си: да се превърне в нормално общество, тоест в "капитализъм" по комунистическата терминология. Затова и с нашенски комунист в интернет може да се води много по-разумна и плодотворна дискусия, отколкото с демократичния фанатик - но тежестта на миналото, така или иначе, гнети и съвременното комунистическо съзнание и единственото, което комунистът може днес да противопостави на демократичните щампи, са собствените си червени щампи за щастливия живот в България преди 1989 г. Доколко е бил щастлив, е отделен въпрос, но, че мнозинството от населението тогава живееше много по-добре, отколкото сега в условията на демокрация - по това спор очевидно не може да има, което дава енергия на интернет-българина с леви убеждения да води сравнително успешни ариергардни идеологически схватки срещу агресивния демократичен фанатизъм.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Къде са сега демократите и либерастите да коментират по-горното, което едва ли са прочели ... Няма да обобщавам написаното. Само ще кажа, че единствената политическа и икономическа система, която има възможност да ни спаси, от това зло, което идва с голяма скорост към нас е национализмът. Национализъм във всичките му форми! Икономически, политически и всякакъв. Иначе няма изобщо да се усетите кога сте лапнали първата пишка, докато някой циганин ви взема детето, защото сте го накарали да си научи домашното или сте му обяснили, че да се целуват двама мъже е отвратително. А хората, които го правят се наричат долни педераси... и тн.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Оффф плиткомозъчна дъвка. Приложима и към национализма:


Друга характерна черта за нашенския фанатизиран националист е неговата умилителна, страстна до перверзност, изпепеляваща до собственото му мозъчно самоунищожение любов към историята. Когато в интернет се постне някакъв материал, който разобличава нелицеприятни страни на живота в любимата му националност (например, исторически факти от османската империя, илюстриращи симбиозата между "поробители" и "поробени", независимо кой какво разбира под тези умопомрачителни словосъчетания) - тогава първото, което хрумва на нашенския интернет-националист, е да закрещи с възмутеното си, немощно виртуално гласче: кой е този, който се осмелява да пише това и защо му е позволено да пише това, и не трябва ли да бъде даден под съд?

ПП. случаен цитат. приложимо е към целия текст
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Сегашната политическа система е ПРОТИВ всякакъв национализъм, той е антипод на всичко, в което сега ни карат (със закони) да вярваме.

А цитатът ти няма смисъл, защото е глупост. Защо ли? Защото поробените не са били в симбиоза с поробителите си и не са били в кавички. Второ, не съм чул до сега да е имало осъден в Европа за поругаване на национална чест, докато за плаващите термини расизъм, ксенофобия, хомофобия, трансфобия има съответното законодателство. Т.е. нещата са несравними, едното се пази, а другото умишлено се унищожава. Давам ти пример - ако те накера долен педераст, можеш да ме осъдиш за сексуална дискриминация. Ако обаче ти ми кажеш, че българите са многолско племе, аз не мога да те осъдя, за дискриминация на националната ми чест. Ако те нарека долен педераст и ти ударя шамар, ти можеш да ме осъдиш за престъпление от омраза. Ако обаче ти ми кажеш - долен българин и ми удариш шамар, твоят акт няма да е престъпление от омраза, защото българите не са "уязвима група".

Инак, ясно показваш какво има предвид текста. Аргументите ти ги няма. Само клишета, които са лесно оборими. Това е все едно да ти кажа - "Абре Тео, що така" и ти да ми отговориш "Ама вие защо биете негрите?".
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Цитатът е безсмислен, защото безсмислен е самия текст. Разбирам мотивите ти да се пениш, не харесвам желаните от теб методи на справяне с проблемите. Исторически погледнато, политиката на краен национализъм се е играла преди 70-80 години и се постара да помним, и да не желаем да участваме в повторението на Третия Райх.

Ъъъъ "дискриминация на национална чест" е невероятно словосъчетание, искрени адмирации за което. Може да се приложи към футболните агитки "Господин съдия, обвиняемия е дискриминирал ищеца на футболна чест, наричал го е долен левскар".

ПП. Левскарите са "уязвима група" - нищо не спечелиха тая година... :lol:
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Текстът не е безсмислен. Демокрацията е в упадък, всички европейци са застрашен вид и са пред физическо изчезване. Текстът просто анализира ситуацията, ако не си съгласен с него го обори аргументирано. Исторически погледнато нали знаеш до какво е довела содомийската демокрация на древните гърци?
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Добре де, Тео. Айде кажи как тогава може да се спре това нещо, което без съмнение ще наложат и тук, както са го наложили в западна Европа и САЩ? Или ще си приемем безропотно, че няма мъж и жена, а има хомо, транс и хетеро. Ти приемаш ли го това?

Живота, както знаеш, е политика. Единствената политика, която говори и се противопоставя на тези, меко казано, извращения е националистическата политика. Тука мисля няма дилема! Следователно какво правим?

И мисля не е редно да се смесва националистическа политика с политиката на НационалСоциалистическа германска работническа партия на Хитлер. Разликата е доста голяма. Съвременния национализъм изповядва максимата, че всички са равни пред закона, без оглед на раса, пол и тн. Така че ще го кажа за пореден път - Национализмът е най-демократичната политика, която може да съществува!
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Хващам се на бас, че няма да бъдеш удовлетворен по никакъв начин, нито ще те убедя по какъвто и било начит,но въпреки това, ще направя лек опит (за да спя спокойно, че съм опитал).

Пример първи: унищожаването на европейската цивилизация чрез широкото отваряне на вратите на Европа за агресивно настроени пришълци от Азия и Африка, които нито се "интегрират", нито пък имат желание да чуват глупости като "интеграция" - и вече откъсват цели анклави от европейските градове, които анклави преминават на самостоятелно управление и там коренен европеец не може да влезе под страх от убийство. (Анклавите обаче нахлуват в християнските квартали - а как го правят, може да се види чрез примера на негрите-мюсюлмани, заклали британския войник на улицата в Лондон, и веднага след това друг подобен опит - в Париж).
Довод първи: "Великата" европейска цивилизация, която допреди 50-100 години робовладелстваше 2/3 от света, докарвайки го до национален, образователен, икономически, обществен и пр. крах. Тя, която изсмука всичко от света и го превърна в клоака? И продължава да го прави...
Не обобщавай с едно убийство или две, на съвестта на европееца лежат милиони.
Довод втори: Как си представяш "Великата" европейска цивилизация да просъществува без работна ръка? Когато националистите не работят, а само лаят...

Пример втори: демографската катастрофа на Запада - за която самият Збигнев Бжежински се изрази така: "Европа е приют за старци".
До тази криза я доведоха съвкупните усилия на националистите от двете световни войни.

Пример трети: кошмарът на ювеналната юстиция, разрушаването на семейството и осакатяването на десетки хиляди детски съдби с предаването на деца за осиновяване от хомосексуалисти.
За проблемите в образованието, упадъка на морала, загниването на обществото баш децата на хомотата са виновни. Да, точно те са.

Пример четвърти: узаконяването на възможността мъж да се "жени" за мъж, а жена - за жена.
За твое сведение, половете са седем, тъй че чакай още чудеса... Не може да се върви срещу природата на човека... Всъщност, яростното отрицание е белег за неосъзнат копнеж по твоя пол...


Пример пети: опитите за узаконяване на педофилията и инцеста.
Опити има и за узаконяване на междувидови бракове. Има опити за узаконяване на дрогата. Един пък се прекръсти на Манчестър Юнайтедов... Въпрос на здрав разум и демокрация.

Пример шести: вихрещата се християнофобия и забраната на християни да носят кръстчета, досущ както при комунизма, и т. н.
На мюсюлманките пък им забраниха бурките. Да се забранява всяка проява на кръстоносен поход или джихад.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Довод първи: "Великата" европейска цивилизация, която допреди 50-100 години робовладелстваше 2/3 от света, докарвайки го до национален, образователен, икономически, обществен и пр. крах. Тя, която изсмука всичко от света и го превърна в клоака? И продължава да го прави...
Не обобщавай с едно убийство или две, на съвестта на европееца лежат милиони.
Моля? По-скоро виж какво се случва в ЮАР и пак помисли какво се е случило, когато са си тръгнали белите хора от там. А и не всички европейски държави са имали колонии и са завладявали. А и дори да си прав, това по какъв начин оправдава умишленото унищожаване на всичко европейско? По какъв начин унищожаването на култури в миналото е оправдание за същото и в настоящето?

Довод втори: Как си представяш "Великата" европейска цивилизация да просъществува без работна ръка? Когато националистите не работят, а само лаят...
Това е мит. Повечето от тия имигранти живеят на социални помощи и не помирисват работа. Колкото циганите в България работят, толкова работят и пакистанците в Англия.

До тази криза я доведоха съвкупните усилия на националистите от двете световни войни.
Демократите + комунистите победиха в световните войни. Кризата е поради атеизирането на запада и масовото нашествие на имигранти от Азия и Африка. Какво общо имат някакви митични националисти, Хитлер, Мусолини може би с това, че България се обезлюдява или че германките не раждат. Което след световните войни НЕ Е било така, не случайно на това поколение му викат - бейбибумъри. Гротескно е да обвняваш национализмът за разрухата на Европа при условие, че вече над 60 години той бива демонизиран и отричан от властващата демокрация. Сигурно за демографската криза в България е виновен царския режим?

За проблемите в образованието, упадъка на морала, загниването на обществото баш децата на хомотата са виновни. Да, точно те са.
Хомотата са симптом за загниващо общество. Те са патология, ако обществото беше здраво, нямаше да ги размножава и толерира.

За твое сведение, половете са седем, тъй че чакай още чудеса... Не може да се върви срещу природата на човека... Всъщност, яростното отрицание е белег за неосъзнат копнеж по твоя пол...
За твое сведение или имаш пишка, или имаш путка - т.е. половета са два. Това е природата, в която съществуват само два пола и единствено тези два пола могат да дадат потомство. Всъщност, последното ти изречение е хомоклише, което не може да ме трогне, така че си спести глупостите.

Опити има и за узаконяване на междувидови бракове. Има опити за узаконяване на дрогата. Един пък се прекръсти на Манчестър Юнайтедов... Въпрос на здрав разум и демокрация.
Искаш да кажеш, че официално регистрираната педофилска партия в Холандия е плод на здрав демократичен разум?

На мюсюлманките пък им забраниха бурките. Да се забранява всяка проява на кръстоносен поход или джихад.
Не съм чул до сега в мюсюлманска държава на някоя мюсюлманка да са и забранили бурката. И не съм чул някой да зове за кръстоносен поход, докато ония ден двама заклаха на улицата едно цивилно войниче крещейки за джихада.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

И за да продължим конструктивен разговор ще ми обясниш ли за промените в Семейния кодекс, които бяха отхвърлени благодарение на хора като мен. Да поясня - демократичната практика е след анонимен донос да ти отнемат детето, така правят в Германия, в Англия, в Норвегия. Предполагам, че си съгласен с демократичните и либерални методи на възпитание, според които ако повишиш тон на детето си, то може да подаде оплакване срещу теб за психически тормоз. Разбира се, така е европейско.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Явно ще си имаме наша си тема :)

Моля? По-скоро виж какво се случва в ЮАР и пак помисли какво се е случило, когато са си тръгнали белите хора от там. А и не всички европейски държави са имали колонии и са завладявали. А и дори да си прав, това по какъв начин оправдава умишленото унищожаване на всичко европейско? По какъв начин унищожаването на култури в миналото е оправдание за същото и в настоящето?
Питай палестинците. В Израел национализмът е по учебник.
Относно колонизаторите, май двете световни войни са почвали от недоволството от несправедливото разпределение на колониите.

Това е мит. Повечето от тия имигранти живеят на социални помощи и не помирисват работа. Колкото циганите в България работят, толкова работят и пакистанците в Англия.
И сега какво? Не останаха социални помощи за националистите ли? Митът е, че определени националности са мързеливи.

Демократите + комунистите победиха в световните войни. Кризата е поради атеизирането на запада и масовото нашествие на имигранти от Азия и Африка. Какво общо имат някакви митични националисти, Хитлер, Мусолини може би с това, че България се обезлюдява или че германките не раждат. Което след световните войни НЕ Е било така, не случайно на това поколение му викат - бейбибумъри. Гротескно е да обвняваш национализмът за разрухата на Европа при условие, че вече над 60 години той бива демонизиран и отричан от властващата демокрация. Сигурно за демографската криза в България е виновен царския режим?
Колонизаторите спечелиха войните. Едва от 20 години се мъчим да се отървем от тях. Втората световна война затрива почти една трета от населението на Европа, ти ми говориш, че спрели да раждат - влез в час.

Хомотата са симптом за загниващо общество. Те са патология, ако обществото беше здраво, нямаше да ги размножава и толерира.
Хомота има още от първите сведения за човешката цивилизация. Говориш глупости на таратанци.

За твое сведение или имаш пишка, или имаш путка - т.е. половета са два. Това е природата, в която съществуват само два пола и единствено тези два пола могат да дадат потомство. Всъщност, последното ти изречение е хомоклише, което не може да ме трогне, така че си спести глупостите.
Не спори с мен, спори с психолозите. Последното ми изречение беше глупава закачка, признавам.

Искаш да кажеш, че официално регистрираната педофилска партия в Холандия е плод на здрав демократичен разум?
Ако искат да си направят партия на Великия Фалос, щом ще носи ползи на обществото. Ако е във вреда, сами ще отпаднат от обществото.

Не съм чул до сега в мюсюлманска държава на някоя мюсюлманка да са и забранили бурката. И не съм чул някой да зове за кръстоносен поход, докато ония ден двама заклаха на улицата едно цивилно войниче крещейки за джихада.
Не, западните войски убиват наред туй що шава, щом им падне случаи. Немските бръснати глави палят и трошат наред. Камъни има и в двете градини - има си полиция и съд.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Много са дълги постовете отгоре за да ги чета, но ще кажа, че в момента България е в 3-то робство (Византийско, Османско, E.U.) .Този Европейски Съюз не ни трябва, трябват ни управници, които ще възродят селското стопанство и да не гледаме пустеещи земи, докати си влачим задника до морето.. Ще ми внасят чесън от Беларус, картофи от Полша и домати от Турция..... Я да си ебат майката всички. Тези паразити като ББ и другите производни трябва да им се поиска сметка за управлението на нашите финанси в продължение на години и да се вкарат по затворите ПУБЛИЧНО. Проблемът е, че няма алтернатива на подобни паразити и гласуваме за това, което медиите предимно предоставят като алтернатива.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

И за да продължим конструктивен разговор ще ми обясниш ли за промените в Семейния кодекс, които бяха отхвърлени благодарение на хора като мен. Да поясня - демократичната практика е след анонимен донос да ти отнемат детето, така правят в Германия, в Англия, в Норвегия. Предполагам, че си съгласен с демократичните и либерални методи на възпитание, според които ако повишиш тон на детето си, то може да подаде оплакване срещу теб за психически тормоз. Разбира се, така е европейско.

На детето трябва здрава ръка и възпитание. НО това не означава да си смъквам колана всяка вечер, когато се прибера. А някои родители са за затвор. И за химическа кастрация.-
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Много са дълги постовете отгоре за да ги чета, но ще кажа, че в момента България е в 3-то робство (Византийско, Османско, E.U.) .Този Европейски Съюз не ни трябва, трябват ни управници, които ще възродят селското стопанство и да не гледаме пустеещи земи, докати си влачим задника до морето.. Ще ми внасят чесън от Беларус, картофи от Полша и домати от Турция..... Я да си ебат майката всички. Тези паразити като ББ и другите производни трябва да им се поиска сметка за управлението на нашите финанси в продължение на години и да се вкарат по затворите ПУБЛИЧНО. Проблемът е, че няма алтернатива на подобни паразити и гласуваме за това, което медиите предимно предоставят като алтернатива.

Как пък чехите, поляците, унгарците или прибалтийците не са в робство... Май ще се окаже вярна само втората част - за управниците ни.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

По-късно ще чета това в първия пост от темата, че сега нямам време, но в мненията по-долу, където се говори за национализъм, всъщност стават въпрос само и единствено за фашизъм. Фашизмът е основан на омразата към всичко различно от собствените разбирания на даден индивид, докато национализъм е любов към родината, родното и т.н. Няма нищо нищо лошо някой да е фен на фашизма, но дайте да не опетняваме национализма, който е нещо съвсем различно. Едното е чиста форма на зло и омраза, а другото е точно обратното.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

По-късно ще чета това в първия пост от темата, че сега нямам време, но в мненията по-долу, където се говори за национализъм, всъщност стават въпрос само и единствено за фашизъм. Фашизмът е основан на омразата към всичко различно от собствените разбирания на даден индивид, докато национализъм е любов към родината, родното и т.н. Няма нищо нищо лошо някой да е фен на фашизма, но дайте да не опетняваме национализма, който е нещо съвсем различно. Едното е чиста форма на зло и омраза, а другото е точно обратното.

Ся що говориш глупости? Национализъм със социална демагогия е определение за фашизъм.

уики:
Фашизъм означава държавно управление, наподобяващо това на Мусолини, което:
*въздига нацията и понякога расата над индивида
*прилага насилие и съвременни пропагандаторски и цензурски техники, за да подтисне опозицията насилствено
*налага строг икономически и социален контрол
*установява еднопартийна система
*прокарва национализъм и понякога расизъм или етнически национализъм
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Тези уики цитати ги остави за някоя друга тема. По-голяма глупост от това някой да се смята за националист, защото мразел гейове, лесбийки, цигани, жени с мустаци, мъже с миришещи крака и т.н. няма. За да обичаш родината си не е нужно да мразиш каквото и да е и това да го включваш в националистическата идеология.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

И не съм чул някой да зове за кръстоносен поход, докато ония ден двама заклаха на улицата едно цивилно войниче крещейки за джихада.

Първите войни на верска основа са започнати от европейците някога. Те са се влачили да вкарват арабите в правата вяра. Накрая на онея им писнало и имаме днешната картинка
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

Да обичаш родината си е всичко друго, но не и национализъм, дай да се разберем.
 
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?

И не съм чул някой да зове за кръстоносен поход, докато ония ден двама заклаха на улицата едно цивилно войниче крещейки за джихада.

Първите войни на верска основа са започнати от европейците някога. Те са се влачили да вкарват арабите в правата вяра. Накрая на онея им писнало и имаме днешната картинка

По него време диваците сме били ние, а те са се чудили от де сме им се изсипали на главата. Първите араби, които идват в Европа - маврите, правят научна и културна революция по него време.
 

Горе