Ибей- неполучен продукт

От: Ибей- неполучен продукт

Щом са ти върнали парите и пратката е пристигнала, свържи се с продавача или направо му купи същия продукт и му кажи, че е доставен.
 
От: Ибей- неполучен продукт

Обикновено пиша директно на емайла на продавача и се разбираме извън системата на Ебей, няколко пъти са ми връщали парите само като спомена за негативен фийдбек. Ако срока на доставка е един месец почваш да го тормозиш седмица преди това
 
От: Ибей- неполучен продукт

Много благодаря за бързия отговор, но бихте ли ми разяснили - на лично ли да му пиша или има процедура и съпорта на Ибей трябва ли да се уведоми. Не са ми ясни нещата.
 
От: Ибей- неполучен продукт

eBay Message System. Пратките, идващи от подобни хора, са им мега евтини и нямат нищо против и да задържиш артикулът, и кинтажа, така че общо взето е все тая как се е развила ситуацията. Някои от EU/NA abuse-ват това и ги преизползват.
 
От: Ибей- неполучен продукт

Важно е връщането на парите да стане чрез съобщения през системата на eBay. Така след време някой продавач ако каже, че си отварял твърде много кейсове за непристигнали стоки можеш да ползваш за доказателство в твоя полза комуникацията с продавачите, на които после си върнал парите.
 

Горе