Идеа

imoteb

New Member
Здравейте.Мисля да си направя един сайт с фитнес статии и подобни.Искам също да сърържа и форум.Въпроса ми към вас е по какъв начин да го направя Wordpress , Joomla ..... и т.н И втория ми въпрос е по какъв начин мога да спечеля от това някой лев какво вие ще ми предложите adsens или друго нещо изобщо ме интересуват всички ваши мнения по тази тема.Благодаря ви предварително за отговорите :)
 
От: Идеа

След една година ако имаш посещения стабилно, може да направиш специални програми платени ,който се абонира с тях ги правите тия програми, като там вече упражнения ядене мадене :)

П.С. Покрай тия работи може спокойно да продаваш добавки ( креатини, протеини)
 
От: Идеа

Да знам какво е CMS.
До Argo :ти си последния човек който да ми кажеш как да пиша ок ?
 
От: Идеа

WP + партньорство с някоя фирма продаваща фитнес уреди, хранителни добавки и тн...
 
От: Идеа

bb-team имат огромно количество качествени статии и форум, пълен с фитнес ентусиасти, а ти тепърва започваш... Защо аз, като потребител, да влизам в твоя сайт и да чета от него, като едва ли ще публикуваш нещо, което го няма в bb-team? Или може би ще има нещо различно и ново? А защо да купувам хранителни добавки точно от теб (ако имаш мерак да продаваш)? Трябва да мислиш като потребител.
И наистина няма да е зле да понаучиш това-онова за грамотното писане. Никой не обича неграмотно написани статии. Най-малкото изглеждат некомпетентно в очите на читателите.
 
Последно редактирано:
От: Идеа

И отношението към потребителите си промени,човека най искренно ти каза да си оправиш нещо което явно трябва да се оправи, а ти му скачаш,, не забравяй всеки от този форум може да ти е читател,клиент, така че ще ни слушаш..
 

Горе