Идеи за рисунка на лого

misho_angelov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Предстои ми създаване на Facebook страница и за целта ми трябват идеи за лого. Концепцията ми е следната: рисунката да съдържа водопад със скали и на техния фон, да бъдат изобразени образите на мечка, вълк, орел ( символизиращи Балкана ) и човек. Ще съм благодарен за всякакви предложения, за да имам опции за избор. Ако нещо ми допадне много, бихме могли да се споразумеем. Благодаря ви! Очаквам вашите коментари.
 
Определи си бюджет и пусни една тема тук:

Ще имаш опции за избор, но според правилата на конкурсите задължително трябва да се споразумееш накрая с някой от участниците.
 
Бюджетът ми е 50-100 лв. Ще съм благодарен за подкрепа от ваша страна, тъй като съм нов и не съм запознат с процедурата.
 
Здравейте, мога да се опитам да направя модел на това, което искате и да ви го изпратя. Отговорете ми и ще знам дали да се захващам за работа :)
 
Здравейте! Да, ще съм ви благодарен! Може да изпратите вашите предложения нa [email protected] . Събирам варианти и искам да се спра на най-добрите, за да мога да възложа задача за изпълнение.
 

Горе