Идентификация в Yandex Money

Здрасти,

Трябваше да направя едно депозиране в един сайт, обаче те не приемаха с дебитна карта а чрез системи като WebMoney, Yandex Money, QIWI и т.н., аз избрах Yandex Money, направих си профил всичко инвестирах си 700 рубли и викам да направя депозита вече и оп дава ми грешка, че транзакцията неможе да се осъществи. Пиша на съпорта и те ми обесняват, че трябвало да си идентифицирам профила и такива неща. Аз я попитах как става мислех, че е лесно и тя ми обеснява, че трябва да търся някакви си офиси да ходя там и голямо тичане. Има ли някакъв начин да си върна тези пари обратно в банковата си сметка ? Или дали има някакъв друг начин за идентификация ?
 

C.Cenov

Well-Known Member
С дебитна карта май не може да ги върнеш. Пита ли съпорта в този случай дали може да ти върнат парите?
 
С дебитна карта май не може да ги върнеш. Пита ли съпорта в този случай дали може да ти върнат парите?
Питах тя ми обеснява, че трябва да си идентифицирам профила и след много разговори и накрая след като ги напсувах, направиха запитване до специалистите и момичето от съпорта ми каза, че може онлайн да направят нещо т.е. да изпратя личната си карта и т.н., но незнам до колко ще стане и дали ще стане, защото все още чакам отговор от тях
 

C.Cenov

Well-Known Member
:D ами не е мн разумно да ги псуваш, май съпорта е единствения варянт с дебитна карта, иначе през пейпал или кредитна карта може да правиш диспют и чардж бек, ако искаш пробвай да се обадиш в банката и да кажеш че този трансфер е неправомерно направен, но мисля че с дебит не връщат, не съм сигурен да не те подведа нещо..
 

Горе