Идея за блог

danider

Member
Здравейте , от вчера съм регистриран във вашия сайт и вече имам идея за блог.Тя е такава: Искам да създам блог , в който ще пиша tutorials за доло горе всичко , смятам сайта да няма повече от 10 категорий.Та въпроса ми е дали да направя по 1 блог за всяка категория или в 1 блог да пиша за всичко.За мен е по-добре сичко да е в 1 блог , но искам да видя мнението и на експертите :).Благодаря за отделеното време.
 
От: Идея за блог

Ако ще слагаш адсенс на блога по добре направи 10 различни заради рекламите които ще се появяват - това е лично мое мнение нека и другите се изкажат по въпроса :) Успех с блога(блоговете)!
 
От: Идея за блог

По добре всички 10 категории в 1 блог да са :) Оптимизацията е по лесна :)
 
От: Идея за блог

То май че безплатни домейни няма , камо ли хубави ...
За блог обаче со.сс мисля че става..даже сега имат и безплатен хостинг вече/не че ти трябва/.
 
Последно редактирано:
От: Идея за блог

за какво ти е този 000freewebhost за блог .....
по добре ще е според мен директно да го хостваш в блогспот дори и с со.сс име да е
 
Последно редактирано:
От: Идея за блог

Ами , защото искам да си сложа wordpress , а във 000-то има Fantastico 1-click autoinstaller и за това , но сега ще си направя още 1 домейн име в co.cc и ще видя как е.A може ли да ми кажеш как блогера да си го преместя на co.cc
 
Последно редактирано:
От: Идея за блог

Моля ...за нищо ....пиши сега контента и все пак накрая може един адсенс да сложиш както каза SS_BOY по горе .....няма да е излишно колкото и да не е комерсиален блога....но ако още нямаш 18 ще трябва някоя кака , батко , баба , дядо и т.н. да подаде молба за бенифициент при тях.
 
От: Идея за блог

Здравей и от мен,
ползвал съм и блогспот и сега минах на уордпрес, и смея да заявяв че уордпрес предоставя доста повече възможности. Освен това има много качествени безплатни теми из нет-а, които да си сложиш
Има безброй много плъгини също така, доста от които полезни.

Иначе смятам, че трябва да е само 1 блог, така ще има винаги какво да публикуваш, а трябва да се пише редовно ако искаш и много посещения.

Монетизация - защо не, поне да си избиваш разходите за хостинга.
 

Горе