Идея за видео мацки и природни забележителности

идея

Active Member
Досега не съм виждал някой свестен видео пътепис направен за български забележителности на английски.
Има една хубава видео реклама , но за серия от пътеписи не съм чувал.

(ако някой е виждал да даде линк)

В България имаме всички условия и безкраен материал за прекрасни видео пътеписи, които могат да правят милиони посещения, ако са читаво направени.
Необходимо е една секси чаровница с добър английски, която не просто да наизустява сух текст , а наистина да разказва с нейни думи.
Ето нещо подобно правено в Италия :

[video=youtube;t9pyUMabUHM]https://www.youtube.com/watch?v=t9pyUMabUHM[/video]

Съгласен съм че веднага някой ще кажете - ма, къде ще я намериш такава секси мацка да говори хубаво пък и да знае английски.


Всъщност истината е , че тук мацката прави филма гледаем.
Съмнение няма, че ако беше някоя лелка която ги показваше тези забележителности и изсипваше една кофа сухи факти едва ли видеото щеше да ги прави тези милиони гледания

Какво мислите ?
 
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Ами, щом смятате, че потребителите се интересуват от мацките, а не от съдържанието, направете си видео презентации със сваляне на дрехи, както имаше някъде представяне на новините по този начин.
 
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Е не става така.
Сваляне на дрехи и показване на гърди те пързалят по хлъзгавия наклон към еротиката , а от там си на една крачка от порно.
Да си видял мерцедеси да се продават чрез събличащи се мацки?
В цял свят хубавите неща се продават по-лесно, когато се представят от хубави (облечени) момичета.
 
Последно редактирано:
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Ти не разбра изобщо biber какво искаше да каже. Ако гледаш клипа заради мацката, тогава значи природните забележителности изобщо не те интересуват. Ефектът от целта на клипа е нулев, въпреки огромния брой посещения. Друго е, ако това беше реклама по телевизията. Там щеш не щеш го гледаш (ако дистанционното не ти не винаги в ръка) и крайното впечатление от рекламата влияе на предлагания боклук, опс... продукт.
 
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Това е форум на предприемачи.
Предполага се че, който мисли да предприема нещо трябва да има някаква базисна рекламна култура.
Което пък предполага, че трябва да е запознат с елементарни закони в рекламата, едни от които са че
стоката се купува с очи и
опаковката продава продукта
(дори в ресторанта добрия готвач ще ти каже, че храната се яде първо с очи)

Ако това което твърдиш беше вярно, продуктите на Victoria's Secret например можеха да се продават със същия успех и от мазни дебели лелки. (Представяш ли си гледката :)

Ако искаш да продаваш успешно (без значение - бельо, часовници, къщи, музеи) то представянето трябва да предизвиква приятни чувства.
да възбужда ентусиазъм в гледащия за да му се създаде желание да купи или да посети.

Ако му предложиш най-прекрасния продукт чрез отблъскваща личност, каква е вероятността да го продадеш ?

Ако го интересуват природни забележителности, но в държава "Х" са представени от чаровни момичета , а в дъража "У" от дебели лелки бълващи сухо инфо, вероятността да го заинтересуваш с втората сериозно клони към нула?
 
Последно редактирано:
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Това видео не е направено с цел да популяризира туризма в Италия. Забравих името на момичето, но я знам от поне 4-5 години. Може да се каже, че е един от най-известните влогъри в партньорската програма на YouTube. Както сам можеш да видиш в момента има над 800 000 абоната. Просто си е качила клипчето от почивката в Италия. Ако беше на почивка в България и беше направила клип за България, клипа щеше да се радва на същия брой гледания. Тук вече не става въпрос само за външния вид и работата не опира до това да хванеш красиво момиче с добър английски. Момичета като нея безброй, но колко от тях са толкова известни? Сам можеш да си направиш сметкa, колко е известна, като сравниш нейния брой абонати с абонатите на известни личности, като да речем Rihanna, която има само 300 000 абоната или Kim Kardashian, която има само 60 000. Както виждаш дори световно известни личности и изпълнители бледнеят пред нейната бройка. :D
 
Последно редактирано:
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Момичета като нея безброй, но колко от тях са толкова известни? Сам можеш да си направиш сметкa, колко е известна, като сравниш нейния брой абонати с абонатите на известни личности, като да речем Rihanna, която има само 300 000 абоната или Kim Kardashian, която има само 60 000. Както виждаш дори световно известни личности и изпълнители бледнеят пред нейната бройка. :D

Точно така. Известността в реалния живот не е задължително условие за виртуална известност.
Аз не познавам водещата дори не й знам името (можех да дам за пример и с мъж водещ , но нямаше да е така показателен)
От това което казваш най-вероятно тя е станала известна заради високата и онлайн активност и многото абонати , а не известността да са й направили абонатите , както става при артисти и певци.

Значи ако видеата са ти гледаеми може да си номер 1 online и в същото време господин никой в реалния живот.
Вярно е и обратното.

Ето пример:

Това семейство от години не правят нищо друго освен да филмират ежеднежния си живот и да го пускат в ЮТ
Към момента имат над 2000 клипа и над 2 500 000 абоната

Те не са единствените , НО те са чаровни , говорят естествено и се държат естествено пред камерата. Това са главните причини за успеха им. Средният американец ги харесва и ги гледа.


[video=youtube;nxp6lqXd0h4]https://www.youtube.com/watch?v=nxp6lqXd0h4&list=UUJZ7f6NQzGKZnFXzFW9y9UQ[/video]
 
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Идея, не забравяй, приятелю, че клипчето няма да се гледа само от мъже, а и от жени, нали така? Не всички жени обаче са заинтригувани от жени:wink:. Да не кажа, че някои от тях даже се дразня да гледат красотата на другите посестрими:lol: Така че, съдържанието на клипчето, хубавите гледки, ще привлекат посетителите. Според мен, залагай на това не на теб какво ти харесва, а на мнозинството какво би харесало.
 
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Една сладкодумна лелка може да има много по-голям ефект, отколкото някакво красиво момиче, което просто го наричаме интелигентно (много неясно е какво значи това). Ама ти даваш два варианта, защото ти отърва.
- лелка, грозна, рецитираща информация;
- момиче, красиво, интелигентно представящо информация.
Е, какво ще е по отношение на варианта:
- лелка, не хубава но не и отблъскваща, интелигентно представящо информация.
Ако лелката е доста по-интелигентна от момичето, то какво ще предпочетеш? Всичко е въпрос на комбинация на много параметри. Ако беше така просто да избереш всичко най-добро. То дори няма начин да го оцениш това - кое е добро и кое не.

Ако имаш едно сладкодумно представяне от не много красив човек, то хората които ще гледат клипа ще видят съдържанието. А точно това е целта. Може да не са толкова много като бройка, но тези които се впечатляват ще кажат нещо от вида на познати: "Знаеш ли в този клип колко интересна забележителност има". И познатите ще се заинтересуват от забележителността.
Ако имаш едно много красиво момиче, което говори приятно. Тогава тези които ще кажат на познати - виж каква хубава мацка. И познатите ще се заинтересуват от това, кога мацката ще пусне нов клип. Не е от значение дали ще е забележителности, или примерно за лъскане на обувки.
 
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

Пожелам ви успех с лелките. :)
 
От: Идея за видео мацки и природни забележителности

6 точки от мен за мацките , ама много странна тема :D
 

Горе