Идея за нов сайт

mal4o

New Member
Здравейте,

Необходимо ми е вашето мнение. Искам да направя сайт който да е насочен в това да помага на малките фирми ( а защо не и на големите) с техния онлайн маркетинг. Видях че вече съществува такъв сайт ( http://www.advertisebg.com/ ) , но смятам че функциите които предлага са прекалено малко. Затова моята идея е да изградя сайт които да е конкурентно способен на този като работя в 2 направления.

1) Смятам да преведа сайта и на английски с което да стане международен и да може да се ползва и от чужденци.

П.П Имам идея да го преведа и на други езици , но още говоря с хората които ще ми помогнат за това.

2) Смятам да добавя повече услуги на клиентите си. Тук идва и проблема. Искам вие да ми кажете като специалисти в Интернет маркетинга какво още би помогнало на хората и техния онлаин бизнес. Единственото за което сега се сещам и ще добавя е цялостно изграждане на сайт за дадената компания. Другото което смятам да направя (но то си е цял друг сайт) е сайт които е изцяло за реклама където хората ще слагат банери и линкове към сайтовете си и така ще могат да бъдат виждани от другите посетители на сайта по категории. Та идеята ми е да им предлагам и реклама в този сайт , но това още не е сигурно.

Това което искам да ви помоля е да ми дадете идеи за услуги или за нещо което би украсило сайта и би подобрило конкорентноспособостта му.

Благодаря предварително!!!



 
От: Идея за нов сайт

Здрасти,

Как ще направиш консултантска услуга за малки уеб фирми като се налага да питаш във форумите какво и как да ги консултираш. Според мен първо трябва да се наясно какво можеш да им осигуриш и после да отидеш да попиташ реален бизнес от какво имат нужда.
 
От: Идея за нов сайт

Пиша във форумите, за да ми дадее идей с какво да ги консултирам не как ...
 

Горе