pepo_999
Well-Known Member
Както винаги съм казвал не разбирам от програмиране, създаване на приложение и подобни, но пък време за убиване бол та дали някой би имал интерес от подобна идея за бизнес сега в ерата на ИИ
Продава се идея за AI бизнес 
Вземете идея за стартиране на собствен AI проект или платформа за AI приложения!
Какво получавате:
Подходящо за:
Пак да кажа, че не отбирам от сайтове и изграждане на подобен тип бизнес ми идва като идея, но не и като изпълнение. Може ли това да се продаде като оферта в този си вид и на каква цена.
Коментирайте на воля, спам не е излишен, само се смилете над мен и не ме хранете повече от нормалното.
П.С. Виждам сега, че може да е нещо подобно на aiapps.com
Enjoy
Вземете идея за стартиране на собствен AI проект или платформа за AI приложения!
- Регистриран домейн aibgapps.com , готов за използване
- Хостинг за 1 година – план PRO на bulinfo.net за 87,95 евро
- Свободата да изградите своя AI marketplace, Academy или бизнес инструменти
- Фрилансери, стартиращи компании или предприемачи
- Всеки, който иска бърз старт за AI проект без да губи време за домейн и хостинг
Пак да кажа, че не отбирам от сайтове и изграждане на подобен тип бизнес ми идва като идея, но не и като изпълнение. Може ли това да се продаде като оферта в този си вид и на каква цена.
Коментирайте на воля, спам не е излишен, само се смилете над мен и не ме хранете повече от нормалното.
П.С. Виждам сега, че може да е нещо подобно на aiapps.com
Enjoy
Последно редактирано: