Избори за Народно събрание 02.10.2022

Ще гласувам за

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

    Votes: 23 31.5%
  • ГЕРБ-СДС

    Votes: 10 13.7%
  • ДПС

    Votes: 3 4.1%
  • БСП за България

    Votes: 0 0.0%
  • ИТН

    Votes: 5 6.8%
  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

    Votes: 9 12.3%
  • ВЪЗРАЖДАНЕ

    Votes: 12 16.4%
  • Български ВЪЗХОД

    Votes: 1 1.4%
  • НИЕ ИДВАМЕ

    Votes: 0 0.0%
  • Изправи се БГ

    Votes: 1 1.4%
  • Няма да гласувам

    Votes: 8 11.0%
  • за някоя неизвестна партия

    Votes: 1 1.4%

  • Общо гласове
    73
Аз гласувам - винаги, включително за копейката от немай-къде. Въпросът е, че останалите 60% не гласуват и това улеснява манипулирането на резултатите.

Между другото, никой не отрече, но и не обясни чий го е дирил шефът на информационно обслужване в сащ седмица преди последните избори??
Еми, Нанди как ще ги накараш да гласуват?
 
1686076814299.png
 
...проекторешение.
С какво мнозинство то ЩЕ стане окончателно решение?

Айде, пърформърите, отивайте пак на паветата да правите арт инсталации! Ама няма да идете, щото посолството тоя път не ви плаща.
 
347431771_169516749213435_1848198656171383257_n.jpg
 
Сега ще ти го бутнат отдясно, така, лекичко атлантическо, че и внуците ти изтърсаци ще плащат заеми.
 
“Днес радев си тръгна по време на химна, а премиерът му освободи всички зам.-министри, за да затруднят още повече работата на новите министри. Явно той копира максимата на съратника му путин, който също днес показа на практика какво значи философията "след мен и потоп"... Хубаво е да се помнят тия неща!”
Автор: Nikolay Dragov
Мхм, класическа руска подлога.

"Румен Радев преди да сдаде служебната власт похарчи 4 млрд. лева за 4 дни за разплащане на пътни фирми. Това е огромен скандал и абсолютно недопустимо - да ни поставя пред свършен факт", разкритикува Божанков по адрес на Румен Радев и служебния кабинет.
 
Последно редактирано:
 
Мхм, класическа руска подлога.

Дебилната безпринципна сган! Радев бил лош, понеже си тръгнал преди химна. В същото време едни хора се кълнат ''в действията си да се ръководят от ИНТЕРЕСИТЕ и ВОЛЯТА на народа, ЛЪЖЕЙКИ НАЙ-НАГЛО. И това е ок.
 
Дебилната безпринципна сган! Радев бил лош, понеже си тръгнал преди химна. В същото време едни хора се кълнат ''в действията си да се ръководят от ИНТЕРЕСИТЕ и ВОЛЯТА на народа, ЛЪЖЕЙКИ НАЙ-НАГЛО. И това е ок.
Нормално.. такива балами сме, че остана и да не лъжат
 
И кво стана са? Ицето казва, че цялото ППДБ няма да гласува за прасето в комисията? Кво стана с опорката, 24 часа не издържа...
 
А уе, ВЪЗРОЖДЕНЦИТЕ, къде сте? С вашето пасуване ли прасето влезна в конституционната комисия или с гласовете ЗА на ППДБ? Отново подскачате покрай поредния ДС проект и ще бъдете изплюти. Очакваме Коврата да го издигнат за патриот и него, да се преместите натам.
 
И съответно двоен цирк, който спъва работата на парламента.

Ей така ще ви го добавя тук, за да си го имате и нагледно, как сте създадени от Д(П)С, заедно с малкото дпс и как ходите и изпълнявате каквото ви се каже:

1686135958414.png

ПС - пояснение: ако има такива негодници, заедно с израждане бяха гласували против прасето нямаше да влезне в комисията. Но те са създадени от спонсорите на дуписе и няма как да не изпълнят повелята.

А веднага след това израждане саботираха и работата на парламента, при което беше закрито заседанието. Главният мангал получи най-голямото наказание, но това не му попречи да продължи да седи в зала.
 
Днес ПП-ДБ гласуваха Против влизането на Дилян Пеевски в конституционната комисия. Познайте кой гласува За. Точно така, ИТН, които вчера много лаеха. Познайте и кой се ската от гласуването, за да може на ГЕРБ, ДПС и ИТН да им минат гласовете. Точно така, тия които най-много лаеха - Възраждане
 

Депутат блудствал с дете​

Прокуратурата поиска имунитета на заподозрения костюмар​


Софийската градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., депутат в 49-ото Народно събрание. Това съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение.

Предложението е изготвено от наблюдаващия прокурор в СГП във връзка с образувано на 31.05.2023 г. досъдебно производство и в него се сочи, че събраните доказателства са достатъчни за привличане в качеството на обвиняем на Д. А. за престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 г., в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвукупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

Като народен представител Д. А. е „лице с имунитет“. НПК установява забрана да се привлича като обвиняем лице с имунитет. Съобразно чл. 220, ал. 1 от НПК наказателно преследване срещу лице с имунитет може да се проведе едва след отпадане на имунитета. С оглед разпоредбата на чл. 70, ал. 1 от Конституцията на Република България, за привличането му в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление от общ характер, е необходимо разрешение на НС, а когато то не заседава – на председателя на НС.

При справка в сайта на НС единствения депутат с тези инициали е :

ДАНИЕЛ ТИХОМИРОВ АЛЕКСАНДРОВ

1686137585150.png
  • Дата на раждане : 13/09/1991
  • Професия:
  • Езици:
  • Избран(а) с политическа сила: ГЕРБ-СДС, 26.49 %
 

Горе