Избор на vps за български сайт ?

SniperBG

Member
Здравейте, бихте ли ми препоръчали VPS (различен от суперхостинг) на който ще се разположи български сайт ? Виждам, че ns1 са пуснали VPS, но сървърите им са в САЩ и имам притесненията, че ако хостна там позициите ми в google.bg ще паднат .
 
От: Избор на vps за български сайт ?

Видя ли офертите на bgwebart? Мисля че са много изгодни, ама незнам докога е промоцията.
 
От: Избор на vps за български сайт ?

Виртуалният сървъри добро решение, защото можеш да си създадеш такава среда на машината, каквато ти трябва. Бих ти препоръчал Virtuozzo технология за виртуализация. Причината е, че е доста гъвкава, дава възможност за добра оптимизация на ресурсите на машината и лесно може да преминеш на по-висок клас услуга, тоест да получиш пове памет, дисково място и т.н. Другото важно нещо е, че Parallels, компанията, която произвежда Виртуозо е собственик и на контролния панел Plesk. Имат страхотен инсталатор за софтуер, който ти спестява време и купчина нерви.
 
От: Избор на vps за български сайт ?

Здравейте, бихте ли ми препоръчали vps (различен от суперхостинг) на който ще се разположи български сайт ? Виждам, че ns1 са пуснали vps, но сървърите им са в САЩ и имам притесненията, че ако хостна там позициите ми в google.bg ще паднат .

Няма да паднат колега :) Просто скоростта на отваряне ще падне с няколко стотни.
 

Горе