Предлагам: Изгодна и ефективна реклама в новинарски сайт

black_tulip

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Здравейте, колеги!

Предлагам изгодна и ефективна реклама в новинарски сайт (новини, любопитно, зодии, женски теми, цветя и др.)
Ежедневните посещения са около 10 000. Фенове във ФБ – над 35 000.

Вариант 1 - PR статия
Този вариант е особено подходящ за електронни магазини с цел привличане на нови клиенти. Статията се осигурява от нас, като дължината на текста е между 300 и 400 думи. Всички материали са уникални! Линковете, които са добавени, остават в сайта завинаги. Рекламният материал се разпространява в социалните мрежи.

Цена: 60 лева

Вариант 2 - вечни линкове
В статия с дължина 300-400 думи добавяме линк към вашия сайт. Линкът е вечен, т.е. след време не се изтрива и статията се осигурява от нас.

Цена: 40 лв

Запазвам си правото да откажа статия/реклама, ако тематиката не е близка до тази на сайта. Сайтът е на български. Ако имате въпроси, пишете ми на лични.
 
Последно редактирано:
Досега обявата беше със заплащане след като се напише и публикува статията. Исках всички да са доволни, но за съжаление не всички хора държат на думат си. Не е коректно да кажеш нещо и 4-5 дена след като си казал - ни вест, ни кост. Дори да нямаш пари в момента - кажи си. Всеки си има работа и не е хубаво човекът Х да свърши нещо, за което не му се плаща. Затова разбирам някои хора, които искат предварително плащане. :)
 

Горе