Изгодна реклама в новинарски сайт

Статус
Not open for further replies.
От: Изгодна реклама в новинарски сайт

Дай да видя умрелия сайт


Като част от авторския екип на сайта, държа да отбележа следното:

Колеги, не сме очаквали такова поведение. Щом Вие се отнасяте по този начин и се подигравате, то на нас не ни остава нищо друго. Темата е неактуална, обявените промоционални цени на рекламата отпадат.

Ако решим в бъдеще да продължим да работим с форума, то очаквайте нормални цени за реклама, вече няма да предлагаме промоционални, намалени цени специално за потребителите на predpriemach.com. Правя това уточнение, защото много добре Ви знам какви сте: повечето гледате да минете метър, с нетърпение чакате нещо на промоция, някое ревю, ако може да е безплатно, а най-добре би било ако собственика на сайта Ви плати за да пусне Ваша реклама.

Моля, собствениците и администраторите на форума predpriemach.com да заключат тази тема. Щом започнаха да се подиграват в темата - няма смисъл да съществува.
 
Като смяташ че някой се подиграва и не прав удари му една репутация тя е точно за това...

не да става остров пълна драма тук... някой може да си купи все пак
 
От: Re: Изгодна реклама в новинарски сайт

не да става остров пълна драма тук... някой може да си купи все пак

Не всичко и не на всяка цена. Не бях влизал скоро във форума, днес или вчера четох в една тема, в която те предупредиха за точно този потребител. Ти го защити. Е, защитавай си го. Виждаш какво става.

Няма да си променим мнението, и държим да бъде уважено! А то е:

Темата да бъде заключена, обявените рекламни оферти са невалидни. Очаквайте в скоро време нови оферти, които вече няма да бъдат на толкова ниски цени. Досега правихме компромис, но вече няма да е така, явно не може да уважавате чуждия труд. Предлагаме качество и ще търсим адекватно заплащане, който може, ще си го позволи, който не може - ще подминава!
 
Статус
Not open for further replies.

Горе