Изграждане на фирмена идентичност, графичен дизайн

dobrevbranding

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Лого дизайн, визитки, банери, фирмена идентичност, графичен дизайн!

Здравейте, колеги!

Казвам се Христо и от няколко години се занимавам с графичен дизайн. Или по-точно - изграждане на корпоративна идентичност - лого, визитки, флаери, банери, брандинг - изграждане на марката и представяне на фирмата на пазара.

Работил съм за различни студия, но също така работя и като freelancer. Предлагам различни услуги в сферата на графичния дизайн и корпоративната идентичност.

Ако се нуждаете от подобни услуги, моля, разгледайте сайта ми - http://dobrevbranding.com, както и фейсбук страницата - http://facebook.com/dobrevbranding. Ще се радвам да се свържете с мен при всеки възникнал въпрос или предложение!

Тъй като съм нов във форума (или поне регистрацията ми е нова), не познавате начина и качеството ми на работа, искам да Ви предложа 50% намаление на всички цени, обявени в сайта, за период от един месец - до 12.12.2014 - за всички потребители на форума!

Поздрави, Христо Добрев!
[email protected]
 
Последно редактирано:
От: Изграждане на фирмена идентичност, графичен дизайн

Колеги, ще се радвам да прочета вашите мнения, критика, идеи и предложения относно сайта, фейсбук страницата и всичко, свързано с дейността ми. Все още съм нов на българския пазар (досега съм работил главно с чужденци) и тъй като тук методите на работа най-вероятно са по-различни, не съм сигурен, че правя всичко както трябва. Всеки Ваш коментар, мнение и критика ще са ми от полза! Благодаря предварително!

Поздрави, Христо Добрев!
[email protected]
 
От: Изграждане на фирмена идентичност, графичен дизайн

Виж файлът 11232

Последния проект, по който работя за български клиенти - Mr.Chashka. Все още е в процес на работа, това е първия черно-бял вариант.
 
От: Изграждане на фирмена идентичност, графичен дизайн

Здравейте, приятели!

Коледните и новогодишните празници наближават и на всички ни се налага да купуваме скъпи подаръци подаръци за скъпите ни хора! В тази връзка цените на повечето услуги стават непоносимо високи за коледния ни джоб и отиват на по-заден план в нещата, за които бихме платили.

Поради това Ви предлагам и специални оферти за периода от 14.12.14 до 15.01.15, а именно:

Лого (до 2 варианта и неограничен брой корекции)..................................50 лв.
Визитка (до 2 варианта и неограничен брой корекции)............................25 лв.
Флаер/Банер/Постер (до 2 варианта и неограничен брой корекции).....30 лв.
Корпоративен уеб-сайт (с до 5 страници)...............................................90 лв.

Ще очаквам с нетърпение поръчките Ви на [email protected], на ЛС тук, или на телефоните в сайта - http://dobrevbranding.com/#Contacts

Част от стари проекти: http://dobrevbranding.com/#Projects

Ето и един от най-новите и все още незавършени проекти, по които работя:

i9gMQRK.jpg


Поздрави,
Христо Добрев!
[email protected]
 

Горе