Добре е да кажеш за какво го търсиш за хубаво или за лошо .... да знае дали да се свърже с тебе
Сори за спама...
То ако е за хубаво щеше да му отговори на мейловете- явно е нагазил лука
Не това е груба грешка - той каквото е имал да му каже вероятно му го е написал на мейла и за това оня се ослушва та не му се обажда![]()
Да не ти подбива случайно цените
или не го видял аз хуис мейлите на около седмица ги преглеждам по обстоино
Дано да изскочи, но моя съвет е да не си уреждате въпросите публично. Не е добре и за двете страни, че както се видя последно време и за третата, който е форума.Не, за такова нещо не бих го търсил. Друго е ... Ще го почакам още няколко дена ...
Хахах, какво говориш ти. Аз писах на 2 сайта за дрехи, тукашни и нищо от никой. За това обикалям и магазините, защото не получих отговор от тях, а се влюбих в продуктите им.Хаха Успешни online търговци на 1-во число преглеждат мейла. Аз се чудя защо клиентите ми са изумени като им отговоря веднага на мейл пратен в събота в 1 часа през нощта...
Да, сещам се. Беше и с много добра презентация.Да определено беше супер полезна разходката ми до София... Семинара беше полезен, срещата с теб и бизнеса ни послесумати ваучери и бонуси там, а едната лекторка още я сънувам
мисля че се сещаш коя
![]()
Дано да изскочи, но моя съвет е да не си уреждате въпросите публично. Не е добре и за двете страни, че както се видя последно време и за третата, който е форума.
П.П: Аз пък издирвам един уебмастърът на http://www.zebra-online.com/ - харесах си едни обувки, ама никакъв отговор.![]()
Хахаха, да точно тези са.![]()
Признай си, че са тия :lol: