Издирват се човеци

Moko

Well-Known Member
Здравейте, колеги!

От доста време не съм писал във форума и сега ми е малко странно, но ето и причината да пиша :

https://helpkarma.com/campaign/stoil-laymska-bolest-zombyland-107

Стоил е наш колега - дизайнер. Това, което ми направи силно впечатление е, че е опитал да работи фриланс, за да се лекува. Обаче болестта не му позволява да работи.

Не знам как вървят нещата в момента, но си спомням че преди години сме помагали, както поотделно, така и с общи форумни дарения неведнъж и не за един и двама души.

От много време се чудя дали да не споделя страницата във ФБ групата за фрилансърите, но там напоследък виждам само хора дето се заяждат. Работа почти не се върши. Затова и реших да я пусна тук. Не знам дали сега няма да плъзнат и тук троляците и да ме оплюят, но поемам тоя риск :)

Стоил не го познавам лично, но дочух че му се "мре с достойнство". Човек, който има достойнство и иска да работи - май не останаха много такива, а?

Ще успеем ли да го спасим тоя човек? Ще ми се :) Обаче сам не мога, нямам такива средства. Затова и издирвам човеци :)

Живи и здрави!
 
Готово, отделих малко и от мен. Успех на момчето! Такива кампании успяват, но им трябва много споделяне и популяризация в социалките...
 
И аз се включвам с малко, но от сърце. Дано се намерят сериозни хора с възможности дето се чудят какво да си правят милионите.. Биха могли да направят добрина. Дано човека се оправи... след ада който е изживял и продължава да изживява с мъка...
 
И аз се включих, ако всеки от форума отдели по малко ще помогнем много на човека, а да знаете, подобно добро се връща!
 
Супер сте всички! Силно се надявам да се съберат повечко хора, които могат да се лишат от две кутии цигари, в полза на непознат :)

Иначе @desoe е прав, че споделяне му е майката.
 
И от мен малко, но целта е много далеч....
Дано има къстмет човека.
Screenshot from 2018-07-13 00-03-19.png
 
Супер сте всички! :) Събраха се почти 200 евро, дано се събират още.
@waldes - всеки дарява каквото може - време, труд, пари. Като имаш предвид, че в България са малко хората, дето изкарват пари "докато спят", можеш спокойно да кажеш, че който дарява пари, дарява и време :)
 
Малко е събрал човекът, за съжаление... аз споделих и на моята стена, направих каквото мога, но много хора подминават..
 
Здравейте,
какво се слува с този случай в момента?
Как е момчето?
Нямам представа, наистина. Наскоро ми изскочи реклама във ФБ за него, гледам че още събира пари.
@desoe - браво! Всяка помощ е от помощ. Иначе си прав, че много подминават. Но ако се загледаш в тоя сайт колко много хора имат нужда от помощ...
 

Горе