Изкарвайте пари от Twitter

ZzZaPyr

Member
http://pidov.com/be-a-magpie/

В тази статия подробно съм описал системата и начина на изкарването на пари от twitter. С няколко думи:
Рекламодател създава рекламата, която се публикува от вашият акаунт периодично. От това вие припечелвате някой друг долар ;)
 
От: Изкарвайте пари от Twitter

Изкарвал е трънци
Споменал го е.
"Успех на всеки заел се
icon_wink.gif
. Аз лично, не прекарвам много време в Twitter и не съм имал възможност да проверя дали си струва, но някой с много последователи и редовно пишещ може да сподели опита си
icon_wink.gif
"
 
От: Изкарвайте пари от Twitter

Предварително се извинявам.

Иван Пидов, това ми прилича на антиреклама. пробвай първо ти, и ако има добри отзиви, тогава можеш да правиш добри коментари. а защо си пропуснал да кажеш, че има за туитъри и за рекламодатели. тези които имат туитър сметка могат да ползват това там (be-mag-pie). но в този сайт има условия които трябва да се спазват: да не отегчават туитърите, защото може да се стигне до отстраняване. За повече инфо виж това:

http://members.be-a-magpie.com/session/new
http://be-a-magpie.com/twitterers/
http://be-a-magpie.com/advertisers/

Вероятно си по напред в материята, но дали четеш внимателно. от маркетингова гледна точка е хубаво да си направиш проучвания като мнения на потребители ползващи туитър и тази програма за монетизация. Ако искаш да има добра аудитория, трябва да има добри и отрицателни отзиви за тази програма.
Ако е възможно прочети основите на маркетинга от филип котлър и маркетинг на потребителският пазар на севдалина костова. както и управление на продажбите от с. петров. тези учебници са с практическо предназначение, можеш да ги намериш в книжарниците на унсс. ако си от пловдив, в книжарницата на университет паисий хилендарски, както и в ректората, стара сграда (ул. цар "Иван Асен" 24. стая 110, етаж 1.
 

Горе