Изключване на невалидни кликове.

banditko.info

New Member
Здравейте, имам следния въпрос:
Скоро четох някъде че ако някои иска да ти направи мръсотия може да започне многократно да клика върху адсенс рекламите на сайта ти с цел кликовете да бъдат приети за измама и акаунта да бъде изтрит.
Статичта на която бях попаднал касаеше решаването на този проблем, а именно изключването на нежелани кликове от собствената сметка.

Проблема ми се състои в това, че като че ли неволно кликнах на реклама от собствения сайт и се притеснявам да не бъда баннат.

Дайте идея какво мога да направя.
 
Ако неволното ти кликване е било един път, а не 150 пъти няма да имаш никакви проблеми освен предупреждение по емайла . Също и ако сайта ти е по-големичък, дори и някой да се опита ти прави мръсно с кликовете adsense няма да те блокират . А ако толкова много те е страх, заради това кликване пиши им на съпорта :roll:
 
Ако си кликнал веднъж случаино нямаш проблем наи много да ти пишт да те предупредят но внимавай повече


Оноснонакликването ако имаш много трафик и кликове и някои реши да те накилка си нп след някоиклик спира да ти прави пари и дотам (ако няои наклика вбокса няма да стане нищо... виж ако имашмалък саит с малко трафик може и да го отнесеш
 

Горе