Използване на поддомейни

Ivailo

Member
Така още въпроси от моя страна вече съм решил сериозно да почвам та изникна един въпрос докато препрочитах форума и разни блогове на съфорумците :roll: Примерно да си купя един домейн който отговаря примерно за weight loss продукти и да използвам поддомейн за да продавам някакав продукт.После да почна втория продукт за weight loss с 2ри поддомейн и като се съберат повече да си направя страница в домейна със всички продукти с линккове към поддомейните.Идеята ми е, че примерно мога да оптимизирам 1-2 страници и може да изкарам нещо докато направя главната страница щото ако почна да се занимавам със всички още от началато ми се струва че няма да мога направя нищо защото се подготвям и за кандидат студентски изпити и абе лудница е не ми остава почти никакво свободно време.Разгледах форума и си поръчах някой книжки поне като ще чета тази година да чета като хората :lol: Струва ми се добре съм го измислил но незнам как се оптимизират такива страници с поддомейни има ли нещо по различно щото точно в момента СЕО-то ми е най-мъгливо ,че и не съм си поръчал книжка за него :oops:
 
А защо с поддомейни?
Съвсем спокойно може да са страници на главния домейн, дори може да има по-добър ефект за сео-то в крайна сметка.
 
а всъщност е добре да си изкараш изпитите и след това да помислиш, как да си изградиш уеб сайта на спокойствие. Няма смисъл от никакви конструкции, които са самоцелни. Има пряка връзка между продукт, уеб страница и добро съдържание.
 
Хубаво е и някой друг линк да насочиш към тази страница. Да не кажа че епрепоръчително. :) :wink: Много от големите сайтове имат тази практика, и не след дълго ги избутват за думи от съдържанието си, както и от тайтъла с който са и от линк тайтъла, който да предоставили.
 

Горе