Изработка, инсталиране, конфигуриране на Online интернет магазини на разумни цени

kirsen

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Добър ден колеги.

Отново ще отправя предложение към тези, които имат желание да притежават интернет магазин или сайт, но нямат нужните познания, необходимото време, или предпочитат някой друг да го направи вместо тях.

От доста време се занимавам с изграждане, инсталиране и конфигуриране на online интернет магазини и сайтове.
Много неща изчетох, тествах, натрупах опит и затвърдих знания.
Зад гърба си имам достатъчен брой създадени и успешно работещи проекти които ме радват.
Мога да предложа голям избор от теми с най-различни визии и функционалности с които мога да изградя вашият бъдещ магазин.
Поемам отговорността да изработя за всеки желаещ, това което си е харесал от предоставеният набор от теми и системи с които работя и всичко това да бъде направено в кратък срок и на разумна цена.
При сериозен интерес и необходимост, бих могъл да предоставя демо визия на различните магазини които мога да изградя. Разполагам и работя с над 100 различни визии за интернет магазини с различна насоченост.
Цените за моята услуга са индивидуални за всеки проект и зависят от изискванията на клиента, вложения труд, знания, отделено време, вградени теми и модули.
Не се занимавам с довършване или ремонтна дейност по сайт или магазин направен от друг. Незнаейки какво е вършено преди мен в базата с данни, немога да гарантирам успех.
За това което аз създавам, мога да гарантирам, че ще работи качествено.
Оставам на разположение за бъдещи въпроси.

При сериозен интерес е пожелателно да осъществим разговор по телефон или някакъв voice messenger.
Желая хубав и успешен ден на всички.

Нека обявата ми се приеме като сериозно предложение за работа с която храня семейството си и се въздържаме от спам.
Публикувам обявата си тук във този форум знаейки, че повечето от членовете на този форум могат и знаят как сами да направят, ако им е нужно, но знам, че има и много гости на които им трябва точно тази услуга и четат точно тази секция.

Благодаря!

P.S. Приемам предложения и от колеги които са затрупани с работа и немогат да откажат проект на нов клиент. Бихме могли да се договорим и аз да свърша всичката работа по изработка и конфигуриране на интернет магазин, а вие само да договорите изпълнението и да уредите финансовата част от сделката, като разпределим дялово приходите.
С две думи: Отворен съм, към всякакви предложения за работа и сътрудничество.
 
Последно редактирано:
От: Изработка, инсталиране, конфигуриране на Online интернет магазини на разумни цени

Добър ден, с извинение към редовно четящите.
Не искам да досаждам,
Вече съм в коледен отпуск, имам повече свободно време и си позволявам да повдигна темата и отново да напомня за услугите които предлагам.
Както се казва "Търся си работа"

Хубав ден на всички!
 

Горе